• Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Μη μετατραπεί το Περιστέρι σε Άγρια Δύση

Peristeri News
Σεπτέμβριος08/ 2021

Μόλις μια μέρα μετά την επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου, το Μπουρνάζι έζησε και πάλι στιγμές Άγριας Δύσης.

Πρόκειται για το Αστυνομικό Τμήμα που βρίσκεται μια ανάσα από τα μαγαζιά στο Μπουρνάζι, σε ένα από τα οποία τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής εκτυλίχθηκαν σκηνές «Φαρ Ουέστ».

Πάνω από δέκα άτομα ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με πυροβολισμούς σκορπώντας τον τρόμο σε κατοίκους και άλλους θαμώνες μαγαζιών.

Αυτό δεν ήταν το πρώτο περιστατικό που συνέβη το τελευταίο διάστημα στο Μπουρνάζι αφού και πάλι πριν λίγους μήνες είχαμε ένα ακόμα επεισόδιο με πυροβολισμούς και συμπλοκές.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν, ποιες είναι οι ενέργειες που γίνονται προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στην πόλη μας;

Δεν ξεχνάμε ότι πυροβολισμούς και συμπλοκές ζήσαμε και στα περίφημα κορωνοπάρτι της Αιμιλίου Βεάκη, τα οποία καταπολεμήθηκαν για χάρη του κορωνοϊού και όχι των συμπλοκών.

Τελικά μήπως για να υπάρχει καλύτερη αστυνόμευση κάποιων περιοχών πρέπει να εμπλέκεται η διάδοση του κορωνοϊού;

Μαθαίνουμε ότι δεν έχει υπάρξει καμία κίνηση προς την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του πολίτη από τη δημοτική αρχή ώστε να αποφύγουμε στο μέλλον παρόμοια σκηνικά με πυροβολισμούς.

Ακόμα δεν έχουμε θρηνήσει κάποιο θύμα στα πρόσφατα περιστατικά και ελπίζουμε η αδιαφορία από ορισμένους να μην οδηγήσει το Περιστέρι σε μετατροπή του σε Άγρια Δύση.

Ετικέτες: ,