Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Μετρά τις πληγές της από τις πλημμύρες η Γερμανία

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Η τελευταία ελπίδα για να απορροφηθούν τα νερά του Έλβα είναι η ανατίναξη ενός φράγματος στη Σαξονία.

Η τελευταία ελπίδα για να απορροφηθούν τα νερά του Έλβα είναι η ανατίναξη ενός φράγματος στη Σαξονία. Η κατάσταση από τις πλημμύρες περιγράφεται στον γερμανικό Τύπο ως δραματική και η μόνη λύση είναι η ανατίναξη δύο φορτηγίδων μαζί με το φράγμα.

Τα ειδικά πλοία θα ανατιναχθούν και θα βυθιστούν, ώστε να παρεμποδιστεί η ροή του νερού στο σπασμένο ανάχωμα, που οδηγεί τα ύδατα στην ενδοχώρα. Παρά τα μέτρα που έχουν ληφθεί, βέβαια, ουδείς γνωρίζει, σύμφωνα με το «Spiegel», αν θα πετύχει το εγχείρημα.

Εκτιμάται ότι έχει πλημμυρίσει μια έκταση περίπου 200 τετραγωνικών χιλιομέτρων, ενώ πολλά χωριά εγκαταλείφθηκαν, καθώς μεγάλο μέρος τους βρίσκεται κάτω από το νερό.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κιμ Γιονγκ Ουν: Τι λέει η νοτιοκορεατική υπηρεσία πληροφοριών για την υγεία του

Peristerinews.gr Newsroom

Ιράκ: Αποχωρούν οι ΗΠΑ – «Νίκη» για το Ιράν, φόβοι για το ISIS

Peristerinews.gr Newsroom

Σερβία: Ο πρόεδρος Βούτσιτς υπέβαλε την παραίτησή του

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment