• Δευτέρα, 17 Μαΐου, 2021

Μεταμορφώνεται το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (photos)

Peristeri News
Φεβ12/ 2021

Από το πρωί μέχρι το βράδυ πραγματοποιούνται εργασίες για τη μεταμόρφωση του Εκθεσιακού Κέντρου Περιστερίου σε χώρο που θα εξυπηρετήσει όλη τη Δυτική Αθήνα.

Συγκεκριμένα το Εκθεσιακό Κέντρο θα αποτελέσει το μεγαλύτερο εμβολιαστικό κέντρο της Δυτικής Αθήνας μιας και ο Δήμος Περιστερίου το παραχώρησε με σύμβαση για τις ανάγκες της πανδημίας.

Η πρόταση για χρήση του ως εμβολιαστικό κέντρο προήλθε από τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη προς τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά.

Ο κ. Παχατουρίδης τόνισε στον υφυπουργό ότι πρόκειται για ένα σημείο στην καρδιά της Δυτικής Αθήνας που διαθέτει πολύ κοντά στάση μετρό και άπλετους χώρους για δημιουργία ειδικών δωματίων.

Ήδη εδώ και αρκετές μέρες το Εκθεσιακό κέντρο βρίσκεται σε διαδικασία μεταμόρφωσης σε ένα πολυδύναμο εμβολιαστικό κέντρο που θα εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες πολίτες.

Στους χώρους του Εκθεσιακού προχωράνε οι εργασίες και ήδη έχουν δημιουργηθεί ειδικά δωμάτια για τον εμβολιασμό και την αναμονή των πολιτών ενώ έχει τοποθετηθεί και ολοκαίνουργιο πάτωμα όπως επίσης και ειδικά χωρίσματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το εμβολιαστικό κέντρο θα λειτουργεί από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 8 το βράδυ φιλοξενώντας όπως είπαμε και πάλι χιλιάδες πολίτες καθημερινά.

Στην επίσκεψή μας στο χώρο συναντήσαμε τον Αντιδήμαρχο Πόλης, Βασίλη Μπέτση, ο οποίος μας ενημέρωσε για την πορεία των έργων και τη μεταμόρφωση του δημοτικού χώρου.