PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Μεταμορφώνεται το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (photos)


Από το πρωί μέχρι το βράδυ πραγματοποιούνται εργασίες για τη μεταμόρφωση του Εκθεσιακού Κέντρου Περιστερίου σε χώρο που θα εξυπηρετήσει όλη τη Δυτική Αθήνα.

Συγκεκριμένα το Εκθεσιακό Κέντρο θα αποτελέσει το μεγαλύτερο εμβολιαστικό κέντρο της Δυτικής Αθήνας μιας και ο Δήμος Περιστερίου το παραχώρησε με σύμβαση για τις ανάγκες της πανδημίας.

Η πρόταση για χρήση του ως εμβολιαστικό κέντρο προήλθε από τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη προς τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά.

Ο κ. Παχατουρίδης τόνισε στον υφυπουργό ότι πρόκειται για ένα σημείο στην καρδιά της Δυτικής Αθήνας που διαθέτει πολύ κοντά στάση μετρό και άπλετους χώρους για δημιουργία ειδικών δωματίων.

Ήδη εδώ και αρκετές μέρες το Εκθεσιακό κέντρο βρίσκεται σε διαδικασία μεταμόρφωσης σε ένα πολυδύναμο εμβολιαστικό κέντρο που θα εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες πολίτες.

Στους χώρους του Εκθεσιακού προχωράνε οι εργασίες και ήδη έχουν δημιουργηθεί ειδικά δωμάτια για τον εμβολιασμό και την αναμονή των πολιτών ενώ έχει τοποθετηθεί και ολοκαίνουργιο πάτωμα όπως επίσης και ειδικά χωρίσματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το εμβολιαστικό κέντρο θα λειτουργεί από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 8 το βράδυ φιλοξενώντας όπως είπαμε και πάλι χιλιάδες πολίτες καθημερινά.

Στην επίσκεψή μας στο χώρο συναντήσαμε τον Αντιδήμαρχο Πόλης, Βασίλη Μπέτση, ο οποίος μας ενημέρωσε για την πορεία των έργων και τη μεταμόρφωση του δημοτικού χώρου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment