PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Μετά τις Πανελλαδικές απεργία διαρκείας στο ΜΕΤΡΟ



Μετά την λήξη των πανελλαδικών εξετάσεων και πριν τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, να κάνουν απεργία διαρκείας σκέφτονται οι εργαζόμενοι στο μετρό.

Να κάνουν απεργία διαρκείας μετά την λήξη των πανελλαδικών εξετάσεων και πριν τις εκλογές της 17ης Ιουνίου σκέφτονται οι εργαζόμενοι στο μετρό, διεκδικώντας να εφαρμοστεί η δικαστικής απόφασης που τους δικαίωσε για τις μισθολογικές περικοπές του 2010.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους, το δικαστήριο έκρινε παράνομες τις περικοπές των μισθών που είχαν επιβληθεί το 2010.

«Μετά από συνεννόηση με την εταιρεία και το υπουργείο Υποδομών τηρήσαμε στάση αναμονής και προσπαθήσαμε να επιλύσουμε το θέμα στα πλαίσια του διαλόγου έχοντας ως κοινό παρονομαστή την επιταγή της δικαιοσύνης. Δυστυχώς, παρά τις διαβεβαιώσεις που λάβαμε από την Διοίκηση της Εταιρείας, ενημερωνόμαστε ότι η αδικία που υπεστήκαμε θα συνεχιστεί, καθώς οι διοικούντες πλέον ακολουθούν την τακτική “νίπτω τας χείρας μου” και παραπέμπουν το θέμα στις καλένδες νέων δικαστικών διαξιφισμών (εφετείο) και αντιπαράθεσης», προσθέτουν.

Έτσι, το Σωματείο προειδοποιεί με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες μετά τις Πανελλαδικές και πριν τις εκλογές, χωρίς, όμως, να έχουν οριστεί συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Πέντε συλλήψεις για διακίνηση ηρωίνης – Κατασχέθηκαν 2,5 κιλά ναρκωτικών

Peristeri News

Περιστέρι: Τους έκλεψαν τα εργαλεία και έγιναν καπνός (vid)

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε το 1ο Φεστιβάλ Έκφρασης με θέμα «Stop – bullying» στο 10ο Γυμνάσιο Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment