Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Μετά την τρίτη ψηφοφορία το Υπουργικό Συμβούλιο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Το μεσημέρι της Δευτέρας στη Βουλή, θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Μετά την ολοκλήρωση της τρίτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, το μεσημέρι της Δευτέρας στη Βουλή, θα συνεδριάσει (14.00), το Υπουργικό Συμβούλιο υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Ολομέτωπη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

Να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη Δευτέρα, έτσι ώστε να αποτραπούν οι κίνδυνοι για τη χώρα, κάλεσε το Σάββατο τους βουλευτές ο πρωθυπουργός, καθιστώντας όσους ψηφίσουν «παρών», υπεύθυνους, όπως είπε, για την πολιτική αστάθεια και την οικονομική αναταραχή που μπορεί να προκληθεί.

«Άρνηση εκλογής νέου προέδρου στην τρίτη εκλογή σημαίνει ότι όσοι το κάνουν συντάσσονται με το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου και τον πολιτικό εκβιασμό» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς, στη συνέντευξη που παραχώρησε στη ΝΕΡΙΤ.

«Δηλαδή, ότι αποδέχονται συνειδητά πως η χώρα μπορεί να μπει σε μία καινούργια περιπέτεια. Κανένας βουλευτής δεν δικαιούται μετά να πει ότι δεν ήξερε. Θα είναι συνυπεύθυνος για την υπογραφή της ψήφου του και για τις συνέπειες που μπορεί να προκύψουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Μόνιμες αυξήσεις στις συντάξεις και 400 ευρώ – Μείωση ΦΠΑ στα προϊόντα περιόδου

Peristerinews.gr Newsroom

Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Θάνου Πλεύρη

Peristerinews.gr Newsroom

ΠΑΣΟΚ: «Η κυβέρνηση επιχείρησε να πάρει τις περιουσίες των πολιτών νύχτα»

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment