Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Μετ΄ εμποδίων οι μετακινήσεις

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Τρίωρη παναττική στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00, έχουν κηρύξει για σήμερα, Πέμπτη, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Τρίωρη παναττική στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00, έχουν κηρύξει για σήμερα, Πέμπτη, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Μετ΄ εμποδίων θα γίνουν οι μετακινήσεις του επιβατικού κοινού, λόγω της συμμετοχής στη στάση εργασίας των εργαζόμενων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 10 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Στα τρόλεϊ η στάση εργασίας θα είναι 12:00 με 15:00.

Μετρό, Τραμ, Ηλεκτρικός η στάση εργασίας θα είναι 12:00 με 16:00.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το Τηλεφωνικό Κέντρο 185 του ΟΑΣΑ.

Αλλαγές θα σημειωθούν και στα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του Προαστιακού.
Ειδικότερα, καταργούνται δεκάδες δρομολόγια στους άξονες Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκης-Εδεσσας-Κοζάνης-Φλώρινας, Βόλου-Λάρισας, Λάρισας-Παλαιοφάρσαλα-Τρίκαλα , Αθήνας-Χαλκίδας, Πάτρας-Ολυμπίας-Καλαμάτας.
Επίσης, άλλα προγραμματισμένα δρομολόγια θα αναχωρήσουν μετά τη λήξη της στάσης εργασίας.

Εξάλλου, δεμένα θα είναι έως τα ξημερώματα της Παρασκευής, τα πλοία στα λιμάνια. Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αποφάσισε τη συνέχιση της απεργίας, διεκδικώντας την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Δημοσκόπηση: Πού «χτυπά» τα υψηλότερα ποσοστά η ΝΔ στην Αττική

Peristerinews.gr Newsroom

Νόμος του κράτους η απαγόρευση πρόσβασης στα social media ανηλίκων κάτω των 15 ετών

Peristerinews.gr Newsroom

Ν. Δένδιας: 56 μονάδες και 126 στρατόπεδα καταργούνται

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment