PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Μέσω Facebook παγίδευε τα ανήλικα θύματα του 23χρονος


Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε έναν 23χρονο από το Παλαιό Φάληρο με την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων.

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε έναν 23χρονο από το Παλαιό Φάληρο με την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων, ενώ η δράση του απλωνόταν και στο Facebook.

Η υπόθεση ερευνήθηκε μετά από καταγγελία 43χρονης ότι άγνωστος παραβίασε το προφίλ της ανήλικης κόρης της στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και συνομιλούσε με φίλες της.

Όπως προέκυψε ο 23χρονος, συνομιλούσε με ανήλικες και ζητούσε να επικοινωνήσουν μαζί του μέσω e-mail ή στο MSN, όπου αναρτούσε άσεμνες φωτογραφίες και ζητούσε από τις ανήλικες να τις σχολιάσουν. Στη συνέχεια και αφού είχε εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη τους, ζητούσε να του στείλουν γυμνές φωτογραφίες τους και να του γνωστοποιήσουν τον κωδικό εισόδου στο προφίλ τους στο facebook.

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε από ψηφιακή διαδικτυακή έρευνα των αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του, βρέθηκε αποθηκευμένο πλήθος αρχείων πορνογραφίας ανηλίκων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κυριακή του Πάσχα, Χριστός ανέστη

Peristeri News

Το Άγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Πως θα μοιραστεί σε όλη την Επικράτεια

Peristeri News

Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας η τελετή αφής του Αγίου Φωτός (vid)

Peristeri News

Leave a Comment