Κοινωνία

Μέλη του «Ρουβίκωνα» στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ

Εισβολή μελών του «Ρουβίκωνα» στα κεντρικά της ΔΕΗ, επί τις οδού Αριστείδου σημειώθηκε γύρω στις 12.00.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, οι νεαροί πέταξαν “τρικάκια”, φώναξαν συνθήματα και αποχώρησαν μερικά λεπτά χωρίς να προκαλέσουν ζημιές.

Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία ωστόσο φαίνεται ότι μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικοί τα άτομα είχαν αποχωρήσει.

Σύμφωνα με ανάρτησή τους: «Πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στα κεντρικά της ΔΕΗ επί τις οδού Αριστείδου γύρω στις 12.00. Θα ακολουθήσει αναλυτικό κείμενο και βίντεο».

Νωρίτερα, από στοιχεία που δημοσίευσε η Eurostat έγινε γνωστό ότι οι Έλληνες αγοροάζουν το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη.

Σε ανάρτηση τους -μεταξύ άλλων- τονίζουν «κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα και νερό» και προσθέτουν: «Το ρεύμα, όπως και το νερό, δεν είναι εμπόρευμα. Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και δε θα έπρεπε να το στερείται κανένα νοικοκυριό. Αν δε βγαίνουν τα κουκιά στη ΔΕΗ ας ξεκινήσει τις περικοπές απο τους φαραωνικούς μισθούς των μεγαλοστελεχών της. Ας ξεκινήσει τις διακοπές από αυτούς που χρωστάνε δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Επειδή όμως δεν τρέφουμε αυταπάτες, ξέρουμε πολύ καλά ότι τίποτα από αυτά δεν πρόκειται να συμβεί. Τα ακροβοπληρωμένα γκόλντεν μπόι θα συνεχίσουν να εισπράττουν τους παχυλούς μισθούς τους, αυτοί που χρωστάνε τα πολλά θα συνεχίσουν ανενόχλητοι τις δουλειές τους ενώ οι μικροεργολάβοι που αναλαμβάνουν τις διακοπές του ρεύματος θα δουν τις δουλειές τους να ανοίγουν.»

Related posts

Τι ισχύει για τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων

Peristeri News

Δεκαπεντάχρονος μαχαίρωσε 16χρονο έξω από σχολείο

Peristeri News

ΕΟΔΥ: 11.332 rapid test – 1.425 θετικά την Τετάρτη 28/9

Peristeri News

Leave a Comment