PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Μέλη του ΠΑΜΕ διαδηλώνουν στα κεντρικά γραφεία της ΓΣΕΕ


Με σύνθημα «Έξω οι εργοδότες από τα συνδικάτα», μέλη του ΠΑΜΕ διαδηλώνουν στα κεντρικά γραφεία της ΓΣΕΕ στην Αθήνα, λίγες ώρες μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Ρόδο, όπου ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει το συνέδριο της Συνομοσπονδίας.

«Καλούμε όλους τους εργαζόμενους από κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς από την Κρήτη ως την Αλεξανδρούπολη να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να ξεμπερδέψουμε εδώ και τώρα από την σαπίλα και την σήψη της εργοδοτικής μαφίας, να σπάσει το απόστημα της εργοδοσίας των νόθων και των ανύπαρκτων συνδικάτων» αναφέρει το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή του.

ΚΙΝΑΛ: Τραμπούκικη η επίθεση του ΠΑΜΕ στη ΓΣΕΕ

Για σχέδιο διάλυσης της ΓΣΕΕ κάνει λόγο το ΚΙΝΑΛ, με αφορμή την επίθεση μελών του ΠΑΜΕ με σκοπό τη ματαίωση του Συνεδρίου στη Ρόδο.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τη νέα τραμπούκικη επίθεση του ΠΑΜΕ με σκοπό τη ματαίωση του Συνεδρίου και το διορισμό από τα δικαστήρια Διοίκησης της ΓΣΕΕ» αναφέρει σε δήλωσή της η υπεύθυνη Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη του Κινήματος Αλλαγής Εύη Χριστοφιλοπούλου.

«Ως Κίνημα Αλλαγής είχαμε εγκαίρως προειδοποιήσει για τον κίνδυνο να συμβούν έκτροπα. Είχαμε ζητήσει από την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κα. Γεροβασίλη να προστατεύσει τις θεσμικές λειτουργίες του Συνεδρίου και τη σωματική ακεραιότητα των συμμετεχόντων» τονίζει, προσθέτοντας:

«Δυστυχώς, όχι μόνο αδιαφόρησαν, αλλά ως φαίνεται συνειδητά ευνοούν τα σχέδια διάλυσης της ΓΣΕΕ. Καλούμε όλες τις αρμόδιες αρχές της Πολιτείας, έστω και τώρα να αναλάβουν τις ευθύνες τους ώστε να μην κυριαρχήσει η βία και ο τραμπουκισμός στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας».

«Χυδαία επίθεση» από στελέχη της Ν.Δ. καταγγέλλει το ΚΚΕ

Για «χυδαία επίθεση» στο ΚΚΕ και στον γενικό γραμματέα του από στελέχη της Ν.Δ. στη ΓΣΕΕ κάνει λόγο το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος.

«Τα στελέχη της Ν.Δ. στη ΓΣΕΕ με χυδαία επίθεση στο ΚΚΕ και προσωπικά στο Γενικό Γραμματέα του προσπαθούν να καλύψουν αυτό που ξέρουν όλοι οι εργαζόμενοι, ότι αποτελούν και αυτά τη συνδικαλιστική μαφία στο εργατικό κίνημα» αναφέρει ο Περισσός σε ανακοίνωσή του προσθέτοντας: «Αντικομμουνισμός, εργοδοτικός συνδικαλισμός και τσάκισμα του εργατικού κινήματος γιατί αυτό απαιτεί το κεφάλαιο, είναι η “υπεύθυνη διακυβέρνηση” της Ν.Δ. και του κ. Μητσοτάκη. Λογαριάζει κι αυτός χωρίς τον ξενοδόχο».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνελήφθη 60χρονος για «πειρατεία» συνδρομητικών καναλιών

Peristeri News

Μάστιγα η υπογεννητικότητα στην Ελλάδα

Peristeri News

Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Απροσπέλαστο το κέντρο την Κυριακή

Peristeri News

Leave a Comment