PeristeriNews.gr
Lifestyle

Μελέτη: Για ενάμιση χρόνο πενθούσα


Δύο χρόνια πέρασαν από τη μέρα του χωρισμού της Ελεονώρας Μελέτη από τον Γιάννη Ολζιέρσκι.

Δύο χρόνια πέρασαν από τη μέρα του χωρισμού της Ελεονώρας Μελέτη από τον Γιάννη Ολζιέρσκι και η όμορφη παρουσιάστρια παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της πως πέρασε αρκετά δύσκολα μέχρι να το ξεπεράσει.

«Για ενάμιση χρόνο πενθούσα. Τόσο μου πήρε για να καταφέρω να φλερτάρω ξανά και να ανοιχτώ σε άλλο άνθρωπο» δήλωσε χωρίς φόβο η παρουσιάστρια, η οποία κατάφερε να επουλώσει τις πληγές του χωρισμού της και να συνεχίσει τη ζωή της.

«Πήγα στη Νέα Υόρκη για δέκα μέρες με φίλους και όταν γύρισα είχε τελειώσει οριστικά. Πήρα τα πράγματά μου από το σπίτι και έφυγα. Οταν βάζεις τέλος σε μια συναισθηματική επένδυση ζωής, σαφώς και πονάει. Πονάει πολύ γιατί με τον πρώην σύντροφό μου το είχαμε παλέψει πολύ. Δεν έδωσα το τέλος με τον τρόπο που ήθελα, το έκανα άτσαλα. Ηθελα τον χρόνο μου να θρηνήσω, να μαστιγώσω τον εαυτό μου για τα λάθη που έκανε, να τον συγχωρέσω, να τον καταλάβω, να αποδεχτώ αυτή την αλλαγή. Ετσι κι αλλιώς, δεν θα έπεφτα ποτέ κατευθείαν με τα μούτρα σε άλλη σχέση. Για ενάμιση χρόνο ήμουν συναισθηματικά νεκρή» περιγράφει χαρακτηριστικά η ίδια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment