Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Μέι: Λάθος το διάταγμα Τραμπ για τους μετανάστες

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Το διάταγμα του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, με το οποίο απαγορεύεται προσωρινά η είσοδος στις ΗΠΑ των υπηκόων επτά χωρών με κυρίως μουσουλμανικό πληθυσμό είναι λάθος και η Μ. Βρετανία δεν σχεδιάζει να εφαρμόσει παρόμοια πολιτική, δήλωσε η πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Τερέζα Μέι.

Βάσει του διατάγματος του κ. Τραμπ, η εφαρμογή του οποίου ανακοινώθηκε λίγες μόλις ώρες μετά τη συνάντησή του με την επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης στην Ουάσιγκτον τον περασμένο μήνα, απαγορεύεται για διάστημα 90 ημερών η είσοδος στις ΗΠΑ στους ταξιδιώτες από το Ιράν, το Ιράκ, τη Λιβύη, τη Σομαλία, το Σουδάν, τη Συρία και την Υεμένη.

«Πιστεύουμε ότι είναι εσφαλμένο, είναι διχαστικό, δεν πρόκειται για μια πολιτική που η Μ. Βρετανία θα υιοθετούσε», τόνισε η κ. Μέι σε συνέντευξη Τύπου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Νόμπελ Φυσικής 2026: Στον Φράνσις Χόλσεν για την ανακάλυψη νετρίνων υψηλής ενέργειας

Peristerinews.gr Newsroom

Νόμπελ Ιατρικής 2026: Στους Ντάισεροθ, Χέγκεμαν και Νάγκελ

Peristerinews.gr Newsroom

Ισπανία: Πρόωρες εκλογές στις 29 Νοεμβρίου προκήρυξε ο Πέδρο Σάντσεθ

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment