PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Μεγάλη Τετάρτη η ΜΕΓΑΛΗ επιστροφή!



Ήρθε η μεγάλη στιγμή! Μια στιγμή που δεν αρμόζει στην ιστορία του ΓΣ Περιστερίου. Η ιστορία του, τα βιβλία των γεγονότων του μπάσκετ που εμπεριέχουν το όνομά του, οι φανέλες που κοσμούν το Κλειστό δεν αφήνουν περιθώριο για πανηγυρισμούς για ανόδους, αλλά για άλλες επιτυχίες.

Ωστόσο, είναι το απαραίτητο βήμα για να ξαναζήσουν τα Δυτικά Προάστια μέρες που έχουν λείψει πολύ. Δεν είναι μόνο ότι επιστρέφει στην Α1. Είναι ότι επιστρέφει με τόσο θόρυβο, με τόση ένταση και κυρίως με τόση υγεία, κάτι που ήταν το απολύτως απαραίτητο. Ο στόχος για τον ΓΣ Περιστερίου στην Α1 δεν είναι να παλεύει για την παραμονή του, αλλά πρέπει να αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία.

Μην ξεχνάμε κάτι πολύ σημαντικό. Στα χρόνια που ο Ατρόμητος ήταν στις χαμηλότερες κατηγορίες και δεν ζούσε τις μέρες της τελευταίας δεκαετίας (γιατί ακόμα και όταν έπεσε, απέδειξε ότι ήταν κάτι απόλυτα συγκυριακό), το τμήμα μπάσκετ ήταν αυτό που κρατούσε τη σημαία ψηλά. Αυτό που θα συμβεί του χρόνου, όμως, θα είναι μια μαγεία…

Ο Ατρόμητος με τον πόλεμο που δέχθηκε από τη στιγμή που έδειξε ότι μπορεί να αφήσει πολλούς στον… τόπο και αυτός ακόμα συνεχίζεται (μίλησε πάλι η φανέλα το Σάββατο και η μεγάλη ομάδα με το να μην δίνεται πέναλτι-μαρς στο 4’) θα είναι στο ίδιο επίπεδο και του χρόνου. Η ανανέωση του συμβολαίου του Νταμίρ Κάναντι το απέδειξε και θα έχουμε χρόνο να τα αναλύσουμε αυτά. Ωστόσο, με τον ΓΣ Περιστερίου να είναι και πάλι στην Α1 δυνατός και με βλέψεις που δεν θα αφορούν απλά μια παραμονή, αλλά κάτι περισσότερο είναι ένα συστατικό στη συνταγή που έλειψε σε μεγάλο βαθμό και αυτό θα το καταλάβουν όλοι στα πρώτα Σαββατοκύριακα με τις υποχρεώσεις των δύο ομάδων της πόλης μας.

Όλα με τη σειρά όμως! Τη Μεγάλη Τετάρτη στις 17:00 ο ΓΣ Περιστερίου φιλοξενεί τον Χολαργό και με νίκη εκτός από το 25/25 στη φετινή Α2, θα μεταφραστεί και σε οριστική άνοδο στην κατηγορία που πρέπει.

Πρέπει, λοιπόν, όλη η πόλη να δώσει μια γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει τη νέα σεζόν. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κλειστό, τόσο για τους πανηγυρισμούς, όσο και για να αποθεωθούν ο Νίκος Καραγιάννης και οι παίκτες του, για την αλάνθαστη πορεία τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment