PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Μεγάλη συμμετοχή στην 33η αιμοδοσία Δήμου Περιστερίου


Με δεδομένο ότι οι ανάγκες για αίμα στην Ελλάδα και ειδικότερα στην πόλη μας είναι μεγάλες και συνεχώς αυξάνονται.

Mεγάλη ήταν η συμμετοχή στην 33η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Περιστερίου που πραγματοποιήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 2015 στο Δημαρχείο της πόλης, με την συνεργασία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) και τον ΣΚΑΙ.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, τόνισε πως η αιμοδοσία είναι η ίδια η αγάπη στην πράξη. Αναφερόμενος στην προσέλευση ο κ. Παχατουρίδης δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό που τόσοι πολίτες ανταποκρίθηκαν και στο κάλεσμα του Δήμου μας. Στέκομαι μπροστά τους με αίσθημα ευθύνης και ταπεινοφροσύνης».

Η Υπεύθυνη της Κινητής Ομάδας Αιμοληψίας του Θριασίου Νοσοκομείου Μαρία Μπάκα επισήμανε πως οι ανάγκες της χώρας μας για αίμα είναι πολύ μεγάλες και συνεχώς αυξάνονται. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι πράξη ανθρωπιάς που μπορεί να σώσει ζωές.

korogianni_33h_aimodosia_peristeriou

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου (ΟΠΑΑΠ) Ξένη Κορόγιαννη, σε δήλωσή της, τόνισε: “Είναι απαραίτητο να εξασφαλίσουμε σταθερούς εθελοντές αιμοδότες καθώς οι ανάγκες είναι πολλές και η χώρα μας δυστυχώς για να τις καλύψει, εισάγει αίμα“.

Το αίμα είναι κοινωνικό αγαθό και δεν μπορεί να αντικατασταθεί από κανένα φάρμακο. Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη αγάπης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Διπλή συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (12η και 13η)

Peristeri News

Leave a Comment