PeristeriNews.gr
Διεθνή

Μεγάλη συγκίνηση στην κηδεία της Κένεντι


Σοκαριστικές εικόνες στην κηδεία της Μέρι Κένεντι, σύζυγο του Ρόμπερτ Κένεντι.

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση στην κηδεία της Μέρι Κένεντι, σύζυγο του Ρόμπερτ Κένεντι, που όπως σας είχαμε πει κρεμάστηκε στον αχυρώνα του σπιτιού της σε ηλικία 52 ετών αφήνοντας πίσω της 4 παιδιά ηλικίας από 11 έως 19 ετών.

«Μιλήσαμε ένα βράδυ πριν φύγει. ‘Ήμουν πάντα καλό κορίτσι’, μου είπε. Το ξέρω ότι ήσουν. Είσαι ακόμα της είπα…», ανέφερε μεταξύ άλλων στον επικήδειο λόγο του ο εν διαστάσει σύζυγος της, Ρόμπερτ, ο οποίος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του βλέποντας τα 4 αγγελούδια τους να υποφέρουν.

Ιδιαίτερα συγκινητικός ήταν και ο λόγος της καλής της φίλης, Κέρι Κένεντι:

«Η Μέρι ήταν πολύ – πολύ καλή μου φίλη. Είναι η κολλητή που ο καθένας φαντάζεται για τον εαυτό του. Ενδιαφερόταν πολύ για τους ανθρώπους που ήταν γύρω της και για αυτό είχε φίλους σε κάθε γωνιά του κόσμου, πραγματικούς φίλους… Έζησε την ζωή της στο έπακρο. Έκανε ότι μπορούσε για τους ανθρώπους που αγαπούσε. Πάνω από όλα είχε τα παιδιά της. Ο Κόνορ, ο μεγάλος της γιος ήταν ο πρίγκιπας της και η Κίρι, η μικρή της, έμοιαζε τόσο πολύ με την Μέρι… Ανησυχούσε πολύ τι θα έκανε το καλοκαίρι η Κίρα και που θα πήγαινε σχολείο… Τα παιδιά της ήταν τα πάντα για εκείνη, όμως η Μέρι υπέφερε από κατάθλιψη και είναι τόσοι πολλοί αυτοί που υποφέρουν. Προσπάθησε πολύ. Πολεμούσε να κρατήσει μακριά τους δαίμονες. Τώρα είναι άγγελος και είναι στον παράδεισο…».

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που τα τέσσερα παιδιά της σήκωσαν το φέρετρο, ενώ δίπλα τους ήταν η γυναίκα της υπηρεσίας. Η άτυχη γυναίκα που βρήκε την Μέρι στον αχυρώνα εκείνο το πρωί…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Επίθεση με σπαθί στο μετρό του Λονδίνου

Peristeri News

Σκωτία: Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός Χάμζα Γιούσαφ

Peristeri News

Παραμένει πρωθυπουργός της Ισπανίας ο Πέδρο Σάντσεθ

Peristeri News

Leave a Comment