PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Μεγάλη προέλευση στην εθελοντική αιμοδοσία στο Περιστέρι (vid)


Εκατοντάδες συμπολίτες μας έσπευσαν να υποστηρίξουν την εθελοντική αιμοδοσία που έγινε εκτάκτως στο Περιστέρι για τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Δημιουργώντας ουρές έξω από το χώρο στο Δημαρχείο Περιστερίου πολίτες κάθε ηλικίας ενίσχυσαν με τη συμμετοχή τους την εθελοντική αιμοδοσία στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Παρόμοια δράση πραγματοποιήθηκε και στο 1ο Κέντρο Υγείας Περιστερίου με τον κόσμο να κατακλύζει και εκεί τις αίθουσες αντιλαμβανόμενος τη μεγάλη ανάγκη που υπάρχει για αίμα έπειτα από ένα τόσο σοβαρό δυστύχημα.

Ευχαριστίες του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης συγκινημένος για τη μεγάλη προσέλευση, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες στους νέους της πόλης μας (φοιτητές, αθλητές), καθώς και τους δημότες και εργαζόμενους του Δήμου Περιστερίου, εθελοντές αιμοδότες.

Ήταν μια πράξη αγάπης, αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς, αυτή τη φορά για να βοηθήσουν τους τραυματίες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Το αίμα αποτελεί κοινωνικό αγαθό, που δεν είναι δυνατό να αντικατασταθεί από κανένα φάρμακο και η κοινωνική δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας του Δήμου Περιστερίου είναι ένας σημαντικός θεσμός για την τοπική κοινωνία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment