PeristeriNews.gr
Πολιτική

Mεγάλη η προσέλευση στις εκλογές της Ν.Δ.



Τις πλέον αισιόδοξες εκτιμήσεις ξεπέρασε η προσέλευση των φίλων της Ν.Δ. στις εσωκομματικές εκλογές, για την ανάδειξη των συνέδρων του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου.

Με απόφασή της, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή Εκλογών (ΚΕΦΕ) αποφάσισε την παράταση της ψηφοφορίας και μετά τις 19.00 – για όσο διάστημα υπάρχει συνεχής και αδιάκοπη προσέλευση ψηφοφόρων.

Τα μέλη της Ν.Δ. εκλέγουν επίσης, τους προέδρους και τα διοικητικά συμβούλια των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜΤΟ) του κόμματος.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, διαμήνυσε ότι «οι πόρτες της Ν.Δ. είναι ανοικτές για όλους όσοι θέλουν να βοηθήσουν στη μεγάλη προσπάθεια ανόρθωσης της χώρας».

«Δεκάδες χιλιάδες μέλη του κόμματος συμμετέχουν στις εσωκομματικές εκλογές. Το 10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο το οποίο θα λάβει χώρα σε τρεις εβδομάδες θα είναι ένα συνέδριο σταθμός στην πορεία της Νέας Δημοκρατίας. Για να γίνει ξανά η Νέα Δημοκρατία η κυρίαρχή πολιτική δύναμη στον τόπο» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Απόλυτη συμμόρφωση της Βόρειας Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος

Peristeri News

Ρένα Δούρου: Η κυβέρνηση διαλύει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Περιστέρι

Peristeri News

Έρχεται το Ψηφιακό Φροντιστήριο από τον Σεπτέμβριο

Peristeri News

Leave a Comment