PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Μεγάλη φωτιά σε οικία στη Νέα Ζωή Περιστερίου (video)



Λίγο μετά τις 19:00 τριώροφη κατοικία τυλίχθηκε στις φλόγες…

Με άμεσες ενέργειες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας του Περιστερίου αποφεύχθηκαν τα χειρότερα σε φωτιά που έπιασε σε τριώροφη κατοικία στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα στην οδό Οσίου Δαυίδ 64, στη Νέα Ζωή, λίγο , μετά τις 19:00 το απόγευμα μια τριώροφη κατοικία τυλίχθηκε στις φλόγες. Η φωτιά προερχόταν από τη δεξαμενή πετρελαίου που υπήρχε στην ταράτσα του κτιρίου με άγνωστη μέχρι στιγμής την αιτία της έναρξης. Άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας κατέφθασαν στη φλεγόμενη οικία αποτρέποντας τα χειρότερα όπως προαναφέραμε αφού υπήρχε κίνδυνος η φωτιά να μετακινηθεί και στα γειτονικά σπίτια.

Το PeristeriNews.gr βρέθηκε τη στιγμή της φωτιάς στη Νέα Ζωή και σας μεταφέρει τα αποκλειστικά πλάνα από την ώρα του γεγονότος.

Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της φωτιάς ο κεντρικός δρόμος της Νέας Ζωής (Περικλέους) είχε κατακλυσθεί από κόσμο που παρακολουθούσε με αγωνία τις προσπάθειες των πυροσβεστών με τις φλόγες.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα και άνθρωποι από τη Δημοτική Αρχή Περιστερίου, με τον Αντιδήμαρχο Αναστάσιο Θεοδωράκο και την πρόεδρο της 2ης δημοτικής κοινότητας Δέσποινα Καρυώτου να βρίσκονται δίπλα στους άτυχους συμπολίτες μας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Συνελήφθη ο σύζυγος της 40χρονης για τη δολοφονία της στο Μενίδι

Peristeri News

Νεκρή γυναίκα στη μέση του δρόμου στο Μενίδι

Peristeri News

Άγνωστοι βανδάλισαν δημοτικό σχολείο στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment