• Πέμπτη, 6 Μάι, 2021

Μεγάλη εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων στο Περιστέρι

Peristeri News
Peristeri News
Νοε29/ 2016

Ο Δήμος Περιστερίου θα πραγματοποιήσει μεγάλη εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, με τη ενεργή συμμετοχή όλων των εθελοντικών οργανώσεων και φορέων της πόλης.

Τα σημεία συγκέντρωσης, στα οποία οι πολίτες και φορείς μπορούν να προσφέρουν την βοήθειά τους είναι: Δημαρχείο (Σταθμός Μετρό “Περιστέρι”), Πλατεία Δέγλερη και Λόφος Αξιωματικών (Τζ. Κέννεντυ 137).

Για τη μεγάλη συγκέντρωση της 3ης Δεκεμβρίου ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Περιστερίου, Αναστάσιος Θεοδωράκος έστειλε επιστολή στους διευθυντές των σχολείων και στα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.

Με αυτό τον τρόπο ο κ. Θεοδωράκος θέλησε να αφυπνίσει το αίσθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης των συμπολιτών μας προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της πόλης μας.

Αναλυτικά η επιστολή:

tasos_theodorakos_smallΠολίτες και φορείς έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν την 3η Δεκεμβρίου σε ημέρα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Όλοι μαζί μπορούμε να ανακουφίσουμε εκείνους τους συμπολίτες μας, που έχουν ανάγκη και να κάνουμε πράξη το σύνθημα: “Στις δύσκολες μέρες μόνος του ΚΑΝΕΙΣ”!

Σ’ αυτήν την μεγάλη κοινωνική δράση όλης της πόλης, σας ζητούμε την δική σας ενεργή συμμετοχή. Παρακαλούμε να μεριμνήσετε για τη συγκέντρωση τροφίμων.

Εμείς από την πλευρά μας, μπορούμε να διευκολύνουμε τη μεταφορά τους από το σχολείο σας στις αποθήκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου της πόλης μας.

Στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία (τηλ. 2105701573), αναμένουμε την από μέρους σας ανταπόκριση, για την οποία εκ των προτέρων σας ευχαριστούμε θερμά.

Αναστάσιος Θεοδωράκος

Αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικής Μέριμνας