Δημοτικά

Μεγάλη δράση καθαρισμού του Ποικίλου Όρους – Δήμος Περιστερίου και εθελοντές καθάρισαν το βουνό

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση καθαρισμού του Ποικίλου Όρους από τον Δήμο Περιστερίου και εθελοντές.

Η δράση είχε μεγάλη συμμετοχή εθελοντών και πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί, 14 Ιουνίου 2020 στο Ποικίλο Όρος.

Το βουνό που βρίσκεται στα βόρεια της πόλης μας είχε επιβαρυνθεί τους τελευταίους μήνες σε μεγάλο βαθμό από σκουπίδια λόγω της κατακόρυφης αύξησης της επισκεψιμότητας εν μέσω κορωνοϊού.

Ο μεγάλος αριθμός των συμμετεχόντων και τα μηχανήματα καθαριότητας του Δήμου Περιστερίου βοήθησαν στον καθαρισμό του Ποικίλου Όρους με τον Δήμαρχο, Ανδρέα Παχατουρίδη να ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες που έδειξαν την ευαισθησία τους για το περιβάλλον.

Η δράση με κεντρικό σύνθημα «Δική μου ευθύνη το Περιβάλλον» ήταν μια ακόμη προσπάθεια, στο πλαίσιο των δράσεων του Δήμου Περιστερίου με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών, την προστασία του περιβάλλοντος, την αισθητική αναβάθμιση της περιοχής και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Ο Υπεύθυνος της δράσης, Αναπληρωτής Δημάρχου – Αντιδήμαρχος Πόλης Βασίλης Μπέτσης, ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους, όλους τους εθελοντές και τις εθελοντικές ομάδες.

Συμμετείχαν Δημοτικοί – Κοινοτικοί Σύμβουλοι, εργαζόμενοι της διεύθυνσης περιβάλλοντος του Δήμου Περιστερίου, καθώς και το 1ο Σύστημα Προσκόπων Περιστερίου, το Τοπικό Τμήμα Περιστερίου – Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Περιστερίου, την Εθελοντική Ομάδα Πολιτών Περιστερίου κ.α.

Related posts

Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (12η)

Peristeri News

Πρόσληψη προσωπικού στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Κλιματιζόμενες αίθουσες για τις υψηλές θερμοκρασίες στον Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment