PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε Αχαρνές-Ζεφύρι για ναρκωτικά


Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής πραγματοποιήθηκε απογευματινές ώρες χθες στην ευρύτερη περιοχή των Αχαρνών και του Ζεφυρίου, με σκοπό την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών. Συμμετείχαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, της Ο.Π.Κ.Ε. και αστυνομικός σκύλος.

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθησαν στις Αχαρνές δύο άνδρες ηλικίας 31 και 53 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 50 και 34 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκε και αναζητείται 36χρονος.

Ειδικότερα, ο 31χρονος κατελήφθη να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό των εν λόγω κατηγορούμενων, εντός οχήματος-ταξί τρεις νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 1.240 γραμμαρίων και μία νάιλον συσκευασία, επιμελώς κρυμμένη σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη πίσω από την οθόνη στερεοφωνικού συστήματος του οχήματος, που περιείχε 265 γραμμάρια ηρωίνης.

Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα, ο 31χρονος παρέλαβε τις ποσότητες αυτές από το σπίτι του 53χρονου και της 50χρονης, δια χειρός της 34χρονης και 36χρονου μη συλληφθέντος συγκατηρούμενου, και τις έκρυψε στο ταξί, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση.

Το ταξί με την διαμορφωμένη κρύπτη χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά για τη διακίνηση των ναρκωτικών, αποβλέποντας στην αποφυγή εντοπισμού των διακινηθέντων ποσοτήτων και την επακόλουθη κατάσχεση αυτών.

Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν πέντε έρευνες σε κατοικίες, όπου κατασχέθηκαν 1.505 γραμμάρια ηρωίνης, ζυγαριά ακριβείας, δύο αυτοκίνητα εκ των οποίων το ένα ταξί ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων, 3.204,8 ευρώ, πέντε κινητά τηλέφωνα, συσκευή καταγραφής και πέντε κάμερες ασφαλείας.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Leave a Comment