PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Μεγάλες επιχειρήσεις συλλήψεων λαθραίων τσιγάρων στο Περιστέρι


Με τον καλύτερο τρόπο αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν οι άνθρωποι της Ελληνικής Αστυνομίας και κατάφεραν να εντοπίσουν περισσότερες από τρείς περιπτώσεις κατοχής λαθραίων τσιγάρων στο Περιστέρι μέσα στον Ιανουάριο.

Συγκεκριμένα μέσα στον πρώτο μήνα του χρόνου άντρες των Ο.Π.Κ.Ε. (Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος) εντόπισαν και συνέλαβαν τρείς αλλοδαπούς άντρες (πακιστανικής καταγωγής), οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους λαθραία τσιγάρα, τα οποία θα έθεταν παράνομα προς διάθεση.

Στην πρώτη περίπτωση οι άντρες της Αστυνομίας συνέλαβαν τον αλλοδαπό άντρα εντός διαμερίσματος το οποίο διατηρούσε ως αποθήκη στην οδό Δαμασκηνού. Από την αποθήκη κατασχέθηκαν περισσότερα από πέντε χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων.

Την ίδια μέρα στην οδό Αίμωνος συνελήφθη επίσης ένας αλλοδαπός, ο οποίο μετέφερε με ποδήλατο περισσότερα από εξακόσια λαθραία πακέτα τσιγάρα και μεγάλο χρηματικό ποσό, τα οποία κατά τη σύλληψη κατασχέθηκαν.

Τέλος πριν από λίγες μέρες οι άνδρες των Ο.Π.Κ.Ε. κατάφεραν να εντοπίσουν στην οδό Ηφαίστου στο Περιστέρι, σε κοινόχρηστο χώρο πολυκατοικίας, περισσότερα από τέσσερις χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων, εκατό συσκευασίες καπνού και μεγάλη ποσότητα χύμα καπνού χωρίς αναγραφόμενη μάρκα αναγνώρισης. Τα παραπάνω κατασχέθηκαν και οδήγησαν σε σύλληψη αλλοδαπό άντρα.

Σημαντικές επιχειρήσεις συλλήψεων και κατασχέσεων λαθραίων τσιγάρων στην πόλη μας, που βοηθούν οπωσδήποτε στην προστασία συμπολιτών μας που αγόραζαν λαθραία τσιγάρα, τα οποία είναι ιδιαίτερα επιβλαβή για την υγεία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Στον εισαγγελέα ο δράστης της επίθεσης στην Ερμού – Στη ΜΕΘ η 22χρονη

Peristeri News

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment