PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Μέγα πάθος για τη νίκη με Ολυμπιακό!


Προετοιμασία τέλος, ώρα για μάχη! Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε τις προπονήσεις του για το ματς κόντρα με τον Ολυμπιακό, με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας να δίνουν το σύνθημα για τη νίκη κόντρα στους «ερυθρόλευκους».
Σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται ο Ατρόμητος, ματς μέσα στην έδρα του κόντρα στους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου ξέρει να τα… φέρνει στα μέτρα του και το ίδιο θέλει στον αυριανό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, για το οποίο παρατηρείται «ιερό πάθος» από παίκτες και κόσμο.

Οι Fentagin έκαναν πράξη την εξαγγελία τους για επίσκεψη στην προπόνηση της ομάδας και αφού τους εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους για τη δουλειά που έχει γίνει το τελευταίο διάστημα, που έχει μετουσιωθεί και σε αποτελέσματα, ζήτησαν να τα δώσουν όλα κόντρα στους «ερυθρόλευκους» και να έρθει ακόμα μία νίκη.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Γιώργος Κορακάκης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας η οποία στελεχώνεται από 20 ποδοσφαιριστές, με τους Γροντή, Μπαστακό και Ντιγκινί να μένουν εκτός.

Η αποστολή: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης, Κατράνης, Κιβρακίδης, Λε Ταλέκ, Δ. Παπαδόπουλος, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Μπάγκα, Μπρίτο, Βασιλείου, Φυτανίδης, Λημνιός, Ούμπιντες, Τόνσο, Κοντοές, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Στόιτσεφ.

 

Σε ό,τι αφορά στα της ενδεκάδας, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επαναφορά του Κατράνη στο αρχικό σχήμα, ενώ πιθανότερο μοιάζει αυτή τη στιγμή το σενάριο Κεϊτά-Ούμπιντες στο χώρο της μεσαίας γραμμής και του Στόιτσεφ στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment