PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Με Τόνσο νίκησε το «πρέπει» και το… κρύο


Επιστροφή στις νίκες με νέο σόου Τόνσο! Ο Ατρόμητος επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού, επέστρεψε στα τρίποντα έπειτα από τρεις αγωνιστικές που αγνοούσε το θετικό αποτέλεσμα και συνεχίζει με υψηλό ηθικό ενόψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο Ατρόμητος επιχείρησε να δείξει από την αρχή πως θέλει να γίνει το αφεντικό, όμως δεν βρήκε τρόπο να απειλήσει την οργανωμένη άμυνα του Λεβαδειακού, ωστόσο σταδιακά οι παίκτες του Κορακάκη ανέβασαν ρυθμό κι εκμεταλλεύτηκαν το λάθος του Ναμάσκο ανοίγοντας το σκορ με τον Τόνσο στο 25’.

Το πέρασμα των λεπτών βρήκε τους Βοιωτούς να ανεβάζουν αρκετά την απόδοσή τους και να πιέζουν για πρώτη φορά ουσιαστικά την άμυνα του Γκορμπούνοφ και άγγιξαν το γκολ αλλά εξαιρετική προσπάθεια του Καψάσκη σταμάτησε στο δοκάρι (73’).

Στα τελευταία λεπτά, οι παίκτες του Ντόστανιτς κουράστηκαν και οι γηπεδούχοι καθάρισαν το παιχνίδι με τον Τόνσο να πετυχαίνει και πάλι το γκολ (90+3’), αυτή την φορά έπειτα από ασίστ του Λε Ταλέκ.

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάχα, Κιβρακίδης (85′ Κοντοές), Κυριακίδης, Μπίτολο, Λημνιός (59’ Μπρίτο), Πλατέλλας (72′ Βασιλείου), Τόνσο, Λε Ταλέκ

Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Ουόν, Μουλόπουλος, Μεντί, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Παππάς (69′ Καψάσκης), Κουλιμπαλί (81′ Βασιλείου), Μπάντζιος, Γιακουμάκης (84′ Σένκα), Καραμπουέ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment