Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο συναντήθηκε ο Μπάιντεν

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ο κ. Μπάιντεν έφτασε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο λίγα λεπτά πριν τις 12:00.

Η κατάσταση της ορθόδοξης μειονότητας στην Κωνσταντινούπολη, η κατάσταση των χριστιανών στη Μέση Ανατολή και η επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης βρέθηκαν στο επίκεντρο των συνομιλιών του Αμερικανού αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, κατά την περίπου δίωρη συνάντηση που είχαν στο Φανάρι.

Ο κ. Μπάιντεν έφτασε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο λίγα λεπτά πριν τις 12:00. Προσερχόμενος ο Αμερικανός αντιπρόεδρος εξήρε την προσωπικότητα του Οικουμενικού Πατριάρχη. «Αυτός είναι ο άνδρας που πράττει αυτά τα οποία λέει» δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Στο παρελθόν είχε δηλώσει πως η προσωπικότητα του Πατριάρχη Βαρθολομαίου τον εντυπωσιάζει, όσο τον είχε εντυπωσιάσει εκείνη του Νέλσον Μαντέλα.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ επισκέφθηκε τον πατριαρχικό ναό του Αγίου Γεωργίου, όπου ξεναγήθηκε από τον κ. Βαρθολομαίο.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Η κλιμάκωση των Χούθι ανησυχεί και την Κίνα

Peristerinews.gr Newsroom

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Αυστηροί περιορισμοί στην πρόσβαση των παιδιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Peristerinews.gr Newsroom

Ιαπωνία: Πάνω από 100.000 οι αιωνόβιοι για πρώτη φορά

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment