PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Με τον καλύτερό του παίκτη στη Ριζούπολη! (video)


Με τον διαχρονικό του MVP θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στη Ριζούπολη, για το ματς της Δευτέρας (8/1) κόντρα στον Απόλλωνα του Γιώργου Παράσχου, καθώς η ΠΑΕ κατάφερε και εξασφάλισε εισιτήρια για τους Περιστεριώτες που θέλουν να βρεθούν στο κρίσιμο ματς.

Στη σχετική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, ο υπεύθυνος Ασφαλείας, Γιώργος Πέτρου, ζήτησε και εξασφάλισε εισιτήρια, αφού ο κόσμος έχει δείξει τη φετινή σεζόν έντονο ενδιαφέρον και για εκτός έδρας ματς, όπως έγινε στην Ξάνθη, την Κέρκυρα και τελευταία στην Τρίπολη.

Ο τρόπος που θα μπορέσει ο κόσμος να προμηθευθεί τα εισιτήριά του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, αλλά θα γίνει σύντομα, με τους οπαδούς του «αστεριού» να ετοιμάζονται για ακόμα ένα πάρτι στην εξέδρα σε μια τρελή σεζόν.

Μάλιστα, ο Ατρόμητος έχει ευχάριστες αναμνήσεις από την τελευταία του επίσκεψη στη Ριζούπολη, όταν και πάλι έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του και με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του σε μια καταπληκτική σεζόν, επιβλήθηκε σε ένα καταπληκτικό ματς 3-2, αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, χάρη στην εκπληκτική εμφάνιση των Δημήτρη Παπαδόπουλου και Στέφανο Ναπολεόνι.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=t5R4CBSgw04&w=854&h=480]

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment