PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Με το αριστερό στην πρεμιέρα της Basket League το Περιστέρι


Με το «αριστερό» μπήκε στο νέο πρωτάθλημα της Basket League το Περιστέρι, που ηττήθηκε με 81-88 εντός έδρας από τον Προμηθέα Πατρών.

Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ μέχρι τα τελευταία λεπτά, όταν οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αποκτήσουν μια μικρή διαφορά την οποία κράτησαν μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Η ομάδα της Πάτρας είχε σε καλή μέρα τέσσερις παίκτες με τον Κέντρικ Ρέι να είναι ο κορυφαίος παίκτης σημειώνοντας 17 πόντους με τον Ρογκαβόπουλο να ακολουθεί με 15 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ από 11 πόντους πέτυχαν οι Ντάριο Χαντ και Δημήτρης Αγραβάνης.

Με 17 πόντους ο Ίαν Μίλερ ξεχώρισε από τους παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου ενώ ακολούθησαν Κατσίβελης με 13 και Μακκρί με 11.

Για ακόμα ένα παιχνίδι το Περιστέρι κάνοντας αρκετά λάθη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δεν κατάφερε να πάρει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα δείχνοντας πάντως κάποια καλά διαστήματα στο παιχνίδι του.

Τα δεκάλεπτα: 25-20, 45-45, 66-66, 81-88.

Περιστέρι (Σωτήρης Μανωλόπουλος): Μακκρί 11, Πέτεγουεϊ 5, Κατσίβελης 13 (1), Μπράουν 13, Μίλερ 17 (3), Μορέιρα 9, Μωραϊτης, Χρυσικόπουλος 2, Σαλούστρος 4, Χάγκινς 7 (1).

Προμηθέας Πατρών (Λουίς Κασιμίρο): Ρέι 17 (2), Χαντ 11, Γκίκας 9 (2), Ρογκαβόπουλος 15 (2), Μάιλς 4, Σβαρτς 8 (2), Γκραντ 8, Αγραβάνης 11 (2), Γιαννόπουλος 5, Μπαζίνας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment