PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Με Σάκιτς στη Ριζούπολη ο Ατρόμητος


Την πρώτη αποστολή για το 2018 ανακοίνωσε ο Ατρόμητος και συγκεκριμένα ο Νταμίρ Κάναντι με την είδηση να αποτελεί η πρώτη εμφάνιση του Σάκιτς για τον αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Κυριακής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ στη Ριζούπολη με τον Απόλλων Σμύρνης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 19.30.

Την αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Νάτσος, Κυριακίδης, Ουάρντα, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Χατζηισαίας, Βασιλακάκης, Βασιλείου, Ντάουντα, Μπαστακός, Ρισβάνης, Μενσά, Ντιγκινί και Μπουσούλατζιτς.

Με την ανακοίνωση της αποστολής, οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές γευμάτισαν στο προπονητικό και αναχώρησαν με πούλμαν για το ξενοδοχείο.
Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί της Δευτέρας στο προπονητικό κέντρο με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment