PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Με όργια Λημνιού στην Elite η Εθνική Νέων!


Με τον Δημήτρη Λημνιό να πετυχαίνει δύο γκολ και να μοιράζει μία ασίστ, η Εθνική Νέων επικράτησε του Λουξεμβούργου με 5-0 και προκρίθηκε στην Elite Round του Euro 2017. Βασικός και αναντικατάστατος και ο Κατράνης.

Φανερώνοντας μόνο ένα μέρος του ταλέντου του, ο Δημήτρης Λημνιός οδήγησε εκ του ασφαλούς την Εθνική Νέων στη νίκη επί του Λουξεμβούργου με 5-0, αποτέλεσμα που σήμανε και την πρόκριση της ομάδας του Γιάννη Γκούμα στην Elite Round του Euro 2017.

Ο άσος του Ατρόμητου άνοιξε το σκορ μόλις στο 2′ στην αναμέτρηση, ενώ στο 15′ έδωσε την ασίστ στον Μίνγκο για να διαμορφώσει το 2-0, κλειδώνοντας έτσι το θετικό αποτέλεσμα για την Εθνική. Ωστόσο, ο νεαρός εξτρέμ είχε όρεξη και πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 21′ κάνοντας το 3-0.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με δύο γκολ ο Παυλίδης στο 66′ και το 73′.

Βασικός και αναντικατάστατος ήταν και ο… έτερος βενιαμίν του Ατρόμητου, Αλέξανδρος Κατράνης, αγωνιζόμενος και εκείνος για 90 λεπτά, τρεις μέρες μετά τη νίκη και επί της Ουαλίας.

Στον πάγκο έμεινε ο Νάτσος, αν και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα για το τρίτο και πιο απαιτητικό ματς του ομίλου κόντρα στην Αγγλία που θα διεξαχθεί την Τρίτη.

Σε κάθε περίπτωση, η Εθνική Νέων προκρίθηκε έχοντας κάνει το απόλυτο στα ματς με Ουαλία και Λουξεμβούργο.

Η ενδεκάδα της Εθνικής: Σιαμπάνης, Κατράνης, Ρέτσος, Λάμπρου, Λημνιός, Μίνγκος, Σταθόπουλος, Παυλίδης, Βρουσάι, Νικολάου, Πανάγου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment