Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Με μεγάλη καθυστέρηση αναχώρησε από το Ισραήλ το Άγιο Φως

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Με καθυστέρηση μεγαλύτερη της μίας ώρας στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, στις 18.10 αναχώρησε από το Ισραήλ για την Αθήνα το κυβερνητικό αεροσκάφος με την ελληνική αποστολή που μεταφέρει το Αγιο Φως.

Η υποδοχή του Αγίου Φωτός θα πραγματοποιηθεί στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας, στην 112η Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, περίπου στις 8 το βράδυ, με τιμές αρχηγού κράτους.

Στη συνέχεια το Άγιο Φως θα μεταφερθεί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με ιδιωτικό ελικόπτερο, όπου με πτήσεις της Aegean, της Olympic Air και της Sky Express θα ταξιδέψει σε όλες τις γωνιές της ελληνικής επικράτειας.

Την αντιπροσωπεία αποτελούν ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος και για θέματα εκκλησιαστικής διπλωματίας, Μάρκος Μπόλαρης και ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Ελλάδα κ. Δαμιανός. Στην αντιπροσωπεία μετέχουν επίσης οι βουλευτές Γεωργία Γιαννιά, Γιάννης Μιχελογιαννάκης και Γιάννης Καραγιάννης και ως εκπρόσωποι της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας οι βουλευτές Μάξιμος Χαρακόπουλος και Θανάσης Μπούρας.

Πηγή: ΑΜΠΕ


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Χειροπέδες σε 33χρονο για κοκαΐνη, πιστόλι και πλαστά ευρώ

Peristerinews.gr Newsroom

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο το Σαββατοκύριακο, κλειστοί κεντρικοί δρόμοι

Peristerinews.gr Newsroom

Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε επιχείρηση εστίασης στο Περιστέρι

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment