PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Με κέρδος τον Ντάουντα, ισόπαλος με τη Λαμία ο Ατρόμητος (vids)


Την ευκαιρία να «καθαρίσει» από σήμερα την υπόθεση-πρόκριση έχασε ο Ατρόμητος κόντρα στη Λαμία, αφού έμεινε ισόπαλος 2-2 εκτός έδρας, αν και προηγήθηκε δύο φορές στο πρώτο τέταρτο του αγώνα. Μεγάλο κέρδος για την ομάδα του Γιώργου Κορακάκη ήταν ο Αμπιόλα Ντάουντα, που στο ντεμπούτο του ως βασικός, σκόραρε και τα δύο γκολ. Το δεύτερο ματς την 1η Φεβρουαρίου.

Στο 3′, έπειτα από κόρνερ του Ούμπιντες, αρχικά ο Φυτανίδης και στη συνέχεια ο Ζησόπουλος σημάδεψαν τα δοκάρια της εστίας της Λαμίας και τελικά ο Νιγηριανός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Τζόκιτς έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Τσούκαλος έκανε το τακουνάκι στον Αυγενικού που αρχικά πλάσαρε στο δοκάρι και στην επιστροφή ισοφάρισε σε 1-1.

Το ματς συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 14′ ο Ντάουντα βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα, αφού παρά το γεγονός ότι είχε πλάτη στην εστία, πλάσαρε εύστοχα με το αριστερό κάνοντας το 2-1. Ωστόσο, ο Σπυρόπουλος στο 16′ πέτυχε το γκολ της ζωής του, χαρίζοντας και την ισοπαλία στην ομάδα του. Ο πρώην μπακ του Πανιωνίου και του Παναθηναϊκού έπιασε ένα σουτ από τα 30-35 μέτρα και η μπάλα καρφώθηκε στο «Γ» της εστίας του Παπαδόπουλου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ατρόμητος διαμαρτύρεται για πέναλτι στον Λημνιό από τον Κοτσώνη στο 70′ και το ριπλέι δικαιώνει τους ισχυρισμούς τους.

https://dailymotion.com/video/x59mzko

https://dailymotion.com/video/x59myuy

https://dailymotion.com/video/x59n05a

https://dailymotion.com/video/x59n0jp

Λαμία (Τεννές): Πίτκας, Παπαργυρίου, Βαλιός, Κοτσώνης, Σπυρόπουλος (46′ Καραγιάννης), Αυγενικού, Μπουλούλης, Βασιλόγιαννης (83′ Μανιάς), Τζόκιτς, Τσούκαλος (70′ Πατσαρούχας), Φερφελής

Ατρόμητος (Γ. Κορακάκης): Παπαδόπουλος, Κοντοές, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μπάγκα, Ουμπίντες, Λημνιός, Τόνσο (61′ Κυριακίδης), Μπρίτο (59′ Βασιλείου), Ντάουντα (68′ Λε Ταλέκ).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment