PeristeriNews.gr
Διεθνή

Με κακοκαιρία ξεκίνησε το 2014 στη Βρετανία


Συναγερμός για ανθρώπους που αγνοούνται από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σε εξέλιξη βρίσκονται στη Βρετανία οι έρευνες για ανθρώπους που αγνοούνται από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, καθώς το 2014 μπήκε με κακοκαιρία στη χώρα και η κυβέρνηση συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Χιλιάδες νοικοκυριά βρέθηκαν στο επίκεντρο πλημμυρών και θυελλωδών ανέμων, σύμφωνα με το Skynews, ενώ δρόμοι έκλεισαν και η ηλεκτροδότηση διακόπηκε.

Φόβοι εκφράζονται για έναν 27χρονο άνδρα τον οποίο παρέσυρε η θάλασσα στην Κορνουάλη ενώ γιόρταζε το νέο χρόνο με φίλους στην παραλία. Μία γυναίκα σκοτώθηκε ενώ έκανε σερφ στο Ντέβον.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες σε πολλές περιοχές της χώρας για αρκετούς ανθρώπους που δεν έχουν δώσει σημεία ζωής από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η Υπηρεσία Περιβάλλοντος εξέδωσε 300 προειδοποιήσεις και συναγερμούς για πλημμύρες κυρίως στην Αγγλία και την Ουαλία.

«Τα παράκτια μονοπάτια μπορεί να γίνουν πολύ επικίνδυνα και κάποιος μπορεί να παρασυρθεί από τη θάλασσα. οι πολίτες είναι καλό να μην πλησιάζουν στην ακτή», τόνισε εκπρόσωπος της Υπηρεσίας.

«Υπάρχουν άνθρωποι που απολαμβάνουν το κολύμπι με κάθε καιρό κι εκείνοι που υποτιμούν τον κίνδυνο που μπορεί να παραμονεύει στη θάλασσα. Απευθύνουμε έκκληση στην κοινή λογική όλων να μην θέτουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο», τόνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας της Κορνουάλης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Leave a Comment