PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Με χαμόγελα αισιοδοξίας η «πρώτη» του Ατρόμητου (video)


Οι δυνατές προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και η έλευση του Αυστριακού προπονητή Κάναντι έχουν δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες στον κόσμο του Ατρόμητου και αυτό φάνηκε στην πρώτη προπόνηση.

Όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, οι παλιότεροι παίκτες και ο νέος προπονητής μαζί με το τεχνικό επιτελείο του απέσπασαν θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο που βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου το απόγευμα της Δευτέρας.

Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα θετική και υπήρχε η άποψη από τον κόσμο ότι η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας έγινε ιδιαίτερα γρήγορα και σε υψηλό επίπεδο αφού σήμερα ανακοινώθηκε ο Θεόδωρος Βασιλακάκης και τις προηγούμενες μέρες οι Μανούσος, Χατζηισαϊας, Γιαννούλης, Μενσά και Ζούνιορ.

IMG_5126

Μάλιστα μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας με ακόμα δυο προσθήκες στη θέση του τερματοφύλακα και του αμυντικού χαφ.

Αναφορικά με την πρώτη προπόνηση, ο Κάναντι επέλεξε να κάνει χαλαρό πρόγραμμα προπόνησης μιας και το επόμενο διάστημα η ομάδα θα μπει στο βαρύ πρόγραμμα της προετοιμασίας, της οποίας το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί στο Πήλιο.

IMG_5133

IMG_5140

IMG_5113

IMG_5107

IMG_5115

IMG_5132

IMG_5149

IMG_5146

IMG_5147

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment