Κοινωνία

Μαζική η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου

Μεγάλη και σήμερα η έξοδος των εκδρομέων από τα λιμάνια του Πειραιά, του Λαυρίου και της Ραφήνας προς τα νησιά του Αιγαίου και του Αργοσαρωνικού.

Το λιμενικό σώμα θα παραμείνει επί ποδός ώστε να βοηθήσει στην ομαλή μετάβαση των ταξιδιωτών, οι οποίοι κατά χιλιάδες συρρέουν από τα τέλη του προηγούμενου μήνα (Ιούλιος) στα λιμάνια της Αττικής.

Έχουν προγραμματιστεί από το λιμάνι του Πειραιά 28 απόπλοι, από τη Ραφήνα 14, από το Λαύριο 6 ενώ προς τα νησιά του Αργοσαρωνικού έχουν προγραμματιστεί 44 δρομολόγια.

Χθες Παρασκευή 2 Αυγούστου, αναχώρησαν από τον Πειραιά 28 πλοία ενώ ταξίδεψαν 33.837 άτομα και 6.078 αυτοκίνητα. Από τη Ραφήνα πραγματοποιήθηκαν 16 δρομολόγια με 9.732 επιβάτες και 2.096 αυτοκίνητα, ενω τέλος από το Λαύριο αναχώρησαν 1.764 άτομα και 482 οχήματα. Επιπλέον, αναχώρησαν για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, 9.876 άτομα και 1.103 αυτοκινητα.

Σύμφωνα με το λιμενικό τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστεί με εντατικούς ρυθμούς η έξοδος των εκδρομένων.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι εν τω μεταξύ η κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου από τα διόδια της Ελευσίνας έως το ύψος της Νέας Περάμου. Ομαλά διεξάγεται η κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας.

Related posts

Η γεωγραφική κατανομή των 8.015 νέων κρουσμάτων

Peristeri News

Κορωνοϊός: 8.015 νέα κρούσματα – 32 θάνατοι – 231 σε ΜΕΘ

Peristeri News

Την 1η Ιουνίου οι αποφάσεις για την χρήση μάσκας

Peristeri News

Leave a Comment