PeristeriNews.gr
Πολιτική

Μαξίμου: Μας κατηγορούν αυτοί που δεν διαπραγματεύτηκαν ποτέ


Να ασχοληθεί με την εικόνα της και να αφήσει την κυβέρνηση «να διαπραγματευτεί για τα συμφέροντα της κοινωνίας», καλεί τη Νέα Δημοκρατία το Μέγαρο Μαξίμου, απαντώντας σε σχόλιο της Συγγρού που νωρίτερα κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για δημιουργία σύγχυσης και αβεβαιότητας.

«Φαίνεται ότι ο απόηχος της επίσκεψης Ολάντ και τα θερμά του λόγια για την Ελλάδα και την κυβέρνησή της, έφτασαν μέχρι την Μαδρίτη όπου διεξάγεται ο τρέχων γύρος αντιπαράθεσης για την ηγεσία της Ν.Δ.», σχολιάζει το Μέγαρο Μαξίμου.

«Αυτοί που δεν διαπραγματεύτηκαν ποτέ, αυτοί που πίεζαν την κυβέρνηση να υπογράψει λευκά χαρτιά, αυτοί που καταψήφισαν από υποτιθέμενη κοινωνική ευαισθησία τα μέτρα, αλλά δεν έχουν βγάλει άχνα για τους πλειστηριασμούς, κατηγορούν απόψε την κυβέρνηση ότι “παίζει με την φωτιά”, υπονοώντας ότι διαπραγματεύεται στα αλήθεια. Κάτι που αυτοί ποτέ δεν διανοήθηκαν να κάνουν», συνεχίζει το πρωθυπουργικό γραφείο.

Κλείνοντας, σημειώνει ότι ο ελληνικός λαός έχει αποφασίσει να διαπραγματευτεί η κυβέρνηση για τα συμφέροντα της κοινωνίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Leave a Comment