PeristeriNews.gr
Πολιτική

Μαξίμου: Κρεσέντο προπαγάνδας από τη Ν.Δ.


Για «κρεσέντο προπαγάνδας και ψεμάτων που θα έκανε υπερήφανο τον Γιόζεφ Γκέμπελς» έκαναν λόγο κυβερνητικές πηγές, απαντώντας στις αιτιάσεις της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την κυβερνητική αποστολή που θα συνοδεύσει τον Αλ. Τσίπρα κατά την επίσκεψή του στην Πάρο.

Είχε προηγηθεί χθεσινή ανάρτηση στο Twitter του αντιπροέδρου της Ν.Δ. Άδ. Γεωργιάδη, ο οποίος ανέφερε: «Ο Αλ. Τσίπρας πάει στην Πάρο για εγκαίνια και παίρνει μαζί του 54 άτομα, για τρεις μέρες δωρεάν. Περνάνε τώρα τροπολογία για να τα πληρώσουμε εμείς».

Σε σχόλιο για το θέμα της κυβερνητικής αποστολής προέβη και ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., Γ. Κουμουτσάκος, ο οποίος έγραψε σε tweet του: «Ο Τσίπρας εξουδετέρωσε την αντιπολιτευτική “Κίνηση των 53” με την πεντάστερη “Μετακίνηση των 54″».

Απαντώντας στις βολές της Ν.Δ. κυβερνητικοί κύκλοι αντέτειναν ότι «οι Γκέμπελς της Ν.Δ. χρειάζονται μόνιμες διακοπές». «Προκειμένου να ξεπεράσει το φιάσκο των 96 ψήφων και τη δεινή πολιτική ήττα που υπέστη στη Βουλή, η Ν.Δ. επιστράτευσε τις ιντερνετικές της εφεδρείες με επικεφαλής τον αντιπρόεδρό της, Άδωνι Γεωργιάδη, σε ένα κρεσέντο προπαγάνδας, ψεμάτων και λαϊκισμού που θα έκανε υπερήφανο τον Γιόζεφ Γκέμπελς, σχετικά με υποτιθέμενη κυβερνητική αποστολή 54 ατόμων και τριήμερη διαμονή στην Πάρο με έξοδα του δημοσίου», σημείωναν.

Οι ίδιες πηγές κάλεσαν τον κ. Γεωργιάδη, αλλά και τον κ. Κουμουτσάκο «που έσπευσε να υιοθετήσει την γκεμπελική πρακτική» να μεταβούν στην Πάρο «προκειμένου να διαπιστώσουν, με τα ίδια τους τα μάτια, ότι η ολιγομελής κυβερνητική αντιπροσωπία θα μεταβεί και θα επιστρέψει αυθημερόν και μάλιστα χωρίς επιβάρυνση των δημοσίων εξόδων, αφού την ειδική πτήση χορηγεί η Aegean».

«Έτσι, μπορούν να είναι σίγουροι πως το βράδυ της ίδια μέρας θα επιστρέψουν στην Αθήνα μαζί με την κυβερνητική αποστολή και την ίδια πτήση, προκειμένου να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους στον Πρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος, ασφαλώς, δεν πρόκειται να ανεχθεί δύο ψεύτες και λαϊκιστές σε ανώτατα κομματικά αξιώματα», κατέληξαν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment