PeristeriNews.gr
Πολιτική

Μαξίμου: Ασυνάρτητες δηλώσεις από Ν.Δ. για τη διαπραγμάτευση


«Ασυνάρτητες» χαρακτηρίζουν κυβερνητικές πηγές τις ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας για τα ζητήματα της διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς.

«Οι ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας για τα ζητήματα διαπραγμάτευσης είναι τόσο ασυνάρτητες επειδή επιδιώκουν δύο στόχους μαζί. Από τη μια να πείσουν ότι κάνουν αντιπολίτευση και από την άλλη να στείλουν μηνύματα ευθυγράμμισης εκεί που πρέπει…», σχολιάζουν, επισημαίνοντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τη σημερινή δήλωση του προέδρου της Ν.Δ., Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Οι ίδιες πηγές, όπως αναφέρουν, εύχονται στον κ. Μεϊμαράκη, όπως και στους υπόλοιπους επίδοξους αρχηγούς, «καλά ξεμπερδέματα με τα διαδικαστικά των εσωκομματικών εκλογών».

Αντίδραση από Ν.Δ.

Απαντώντας στα σχόλια των κυβερνητικών κύκλων, η Ν.Δ. αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Μπροστά στην ανικανότητα και την αδυναμία τους να επιλύσουν τα προβλήματα διολισθαίνουν σε θλιβερές και ανεπίτρεπτες πρακτικές.

»Επιτέλους, κύριοι της κυβέρνησης, απολογηθείτε για το κυβερνητικό σας έργο, αναλάβετε τις ευθύνες σας και σταματήστε να ασχολείστε με τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment