PeristeriNews.gr
Media

“Μαύρη Παρασκευή” στα Μέσα


Βροχή απολύσεων στα media.

Ξεκίνησαν οι απολύσεις στο “Βήμα”

Έχοντας κλείσει την ύλη του κυριακάτικου, καλούνται να περάσουν από το λογιστήριο οι προς απόλυση δημοσιογράφοι, για να πάρουν την επιταγή αποζημίωσης. Οι εργαζόμενοι καλούν σε συγκέντρωση έξω από το ΔΟΛ.

Μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ στο ΔΟΛ

Συνεχίζεται η προσέλευση εργαζομένων , έξω από το ΔΟΛ, διαμαρτυρόμενοι για τις ομαδικές απολύσεις. Πριν λίγη ώρα έφτασαν στη Μιχαλακοπούλου από την ΕΣΗΕΑ οι, Νταβανέλλος, Βιδάλη και Νταουντάκη και ο Νικολόπουλος από την ΠΟΕΣΥ.

Απολύσεις στα Μέσα

Βροχή απολύσεων στα media. Στο ΔΟΛ συνεχίζονται, στον 902 TV έγιναν 6 και στον όμιλο Κυριακίδη, μία.

Στην Ίριδα για να μπλοκάρουν το “Βήμα”

Προς την εκτυπωτική μονάδα της “Ίριδας” κινούνται οι δημοσιογράφοι του “Βήματος” σε συνεργασία με τους τεχνικούς για να σταματήσουν την έκδοση του κυριακάτικου φύλλου. Ταυτόχρονα, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να βρίσκονται σε συνέλευση διαρκείας, απέχοντας από την εργασία τους, μέχρι να αποφασίσει η ΕΣΗΕΑ αν θα προχωρήσει ή όχι σε απεργία στην εφημερίδα και τον οργανισμό.

Ομαδικές απολύσεις στο “Βήμα”

Ανακοίνωση Συσπείρωσης

Αρχισαν οι απολύσεις στο “Βήμα”. Ήδη τρείς δημοσιογράφοι του “Βήματος” έχουν ενημερωθεί για την απόλυσή τους, ενώ οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αριθμός θα φτάσει τους 21. Αυτή τη στιγμή γίνεται συνέλευση στο κτίριο της Μιχαλακοπούλου για το θέμα. Οι συνάδελφοι του “Βήματος” χρειάζονται και πάλι την αλληλεγγύη και την ενότητά τους, που την τελευταία φορά έβαλαν φρένο στις απολύσεις. Όποιος μπορεί ας σπεύσει ΤΩΡΑ στο κτίριο του Δ.Ο.Λ. Ας μας αντιμετωπίσουν ενωμένους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Leave a Comment