PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Μαύρη νύχτα για τον Ατρόμητο – Η ΑΕΚ του διέκοψε το αήττητο σερί


Με εμφατικό τρόπο πέρασε η ΑΕΚ από το Περιστέρι επικρατώντας με 0-5 του Ατρόμητου, σταματώντας το αήττητο σερί του Ίλιτς στον πάγκο της ομάδας.

Στην πιο κακή εμφάνιση φέτος οι παίκτες του Ίλιτς δεν εμφανίστηκαν στο γήπεδο και χάλασαν για ένα παιχνίδι την καλή εικόνα των προηγούμενων ματς με το σερί των 13 ματς αήττητου.

Η ΑΕΚ πήρε το προβάδισμα στο σκορ στην πρώτη της τελική στο δεύτερο λεπτό. Ο Πήλιος έκανε μπαλιά στην πλάτη του Ασεβέδο και ο Πόνσε πετάχτηκε στην περιοχή και με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Αργεντινός πέτυχε και το δεύτερο γκολ στο 15′ με κοντινή προβολή στη μικρή περιοχή προ του Τζαβέλλα, μετά από γύρισμα του Γκατσίνοβιτς από τα αριστερά.

Το 3-0 (που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους) πέτυχε ο Κάλενς. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκατσίνοβιτς από τα δεξιά και δύο προσπάθειες του Βίντα, ο Περουβιανός στόπερ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 58ο λεπτό η ΑΕΚ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-0. Ο Άμραμπατ τροφοδότησε τον Ρότα στα δεξιά κι αυτός έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή. Ο Πόνσε έπιασε το σουτ από κοντά, αλλά ο Τσιντώτας τον σταμάτησε, όμως ο Αργεντινός πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το 5-0 έγινε στο 67ο λεπτό με τον Γιόνσον. Ο Πήλιος εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Δανός μέσος με υπέροχη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στο γκολ της τιμής στο 73’ με κεφαλιά του Αντζιέλσκι να διώχνει ο Στάνκοβιτς.

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κιβρακίδης (46′ Τσακμάκης), Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ (62′ Αθανασίου), Κούντε (46′ Αντζιέλσκι), Γκονζάλεζ, Κούεν, Γιουμπιτάνα (62′ Ρομπάιγ), Βέργος, Βαλένσια (62′ Ντιρξ).

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Γιόνσον, Πινέδα (68′ Φερνάντες), Άμραμπατ (68′ Ελίασον), Γκατσίνοβιτς (73′ Πισάρο), Τσούμπερ (73′ Φαν Βέερτ), Πόνσε (68′ Αραούχο).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment