PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ματς… αγγαρεία, Ατρόμητος και Απόλλων Σμύρνης 1-1


Σε ματς που θύμιζε… αγγαρεία, Ατρόμητος και Απόλλων Σμύρνης αναδείχθηκαν ισόπαλοι, 1-1 στο Περιστέρι, στην «αυλαία» της 2ης αγωνιστικής των play out της Super League.

Το τελικό σκορ δεν ήταν σε καμία περίπτωση καταστροφικό για κάποια από τις δύο ομάδες, που ισοβαθμούν στην ειδική βαθμολογία και βρίσκονται σε απόσταση (σχετικής) ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις.

Αυτό που αξίζει να θυμάται κανείς από τον αγώνα ήταν το τετράλεπτο 49΄-52΄. Τότε οι Φατιόν και Μανούσος σημείωσαν τα τέρματα που διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, με την «ελαφρά ταξιαρχία» να κρατάει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία, το οποίο είχε από την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Περιστερίου συμπλήρωσε 8 ματς χωρίς νίκη!

Στο 49΄ ο Φατιόν με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, αλλά η απάντηση της ομάδας του Σάββα Παντελίδη ήταν άμεση, με τον Μανούσο να νικά τον Βέρχουλστ, αφού πρώτα τον είχε αποφύγει. Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε, κακώς, ως οφ σάιντ αλλά δεν υπήρχε καμία περίπτωση οφ σάιντ και το VAR έδειξε σέντρα.

Τα γκολ βοήθησαν τις δύο ομάδες να βρουν καλύτερο ρυθμό, χωρίς όμως να δημιουργήσουν στη συνέχεια κλασικές ευκαιρίες, με συνέπεια το 1-1 να μην αλλάξει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Το δυσάρεστο γεγονός της αναμέτρησης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Χάρη Χαρίση.

https://www.youtube.com/watch?v=HkeHlK9hpgg

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γούτας, Μαυρομμάτης, Τομάσεβιτς, Γκάλο, Σάλομον, Χαρίσης (78′ Νάτσος), Χριστοδουλόπουλος (46′ Αγκάγιεφ), Ενσικουλού (86′ Εντομβόνγι), Μουνίθ (64′ Ούμπιδες) και Μανούσος (78′ Κωτσόπουλος).

Απόλλων Σμύρνης (Μάκης Χάβος): Βέρχουλστ, Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Φατιόν, Σλίβκα, Κολ (90′ Λαγός), Τσιλούλης (76′ Μουνιέ), Μπεντινέλι (83′ Φερνάντες) και Ντάουντα (76′ Ιωαννίδης).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment