PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Μαθήματα τιμιότητας από εργαζόμενους του Δήμου Περιστερίου


Μάθημα τιμιότητας παρέδωσαν, για άλλη μια φορά, οι εργαζόμενοι του Δήμου Περιστερίου, που βρήκαν χρήματα και τα παρέδωσαν στον πολίτη που τα έχασε.

Συγκεκριμένα, υπάλληλος της καθαριότητας στο Δήμο Περιστερίου βρήκε φάκελο με λογαριασμό της ΔΕΗ που μέσα είχε το ποσό των 170€ και τον παρέδωσε στον ιδιοκτήτη του.

Ο ιδιοκτήτης, με ανάρτησή του στο peristerinews.gr, θέλησε να ευχαριστήσει την εργαζόμενη αναφέροντας μεταξύ άλλων: “Προσέφερα στην εργαζόμενη να κρατήσει ένα ποσό, αλλά μου απάντησε ότι αυτή είναι η δουλεία της”.

Η ευχαριστήρια ανάρτηση:

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Δήμαρχο και σε όλους αυτούς που έχουν δώσει αυτή την αγωγή στους υπαλλήλους του Δήμου.

Θα σας εξηγήσω το λόγο που το λέω, εχτές στο πάρκο της Νέας Ζωής, κοπέλες που καθάριζαν βρήκαν ένα φάκελο με το λογαριασμό της ΔΕΗ που μου είχε πέσει μαζί με τα χρήματα 170 ευρώ.

Όταν τα αναζήτησα με βοήθησαν να ψάξουμε τα βρήκαν η κα Παπαδόπουλου και η κα Μαντά υπάλληλοι καθαριότητας και με φώναξαν να μου τα δώσουν.

Εκτός από ευχαριστώ δεν ήθελε με τίποτα να κρατήσει ένα ποσό που της πρόσφερα αλλά μου απάντησε ότι είναι η δουλειά της και ότι έχει βρει κ άλλες φορές και τα έδωσε.

Πολλά μπράβο σε όλους που κάνατε τον Δήμο μας στολίδι …..

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Θετικά σχόλια για την Μαρία Αεράκη από εκπρόσωπο των Κέντρων Φιλίας Περιστερίου

Peristeri News

Κλειστό το ΚΕΠ της Ανθούπολης από τις 11 Μαρτίου

Peristeri News

Βιωματικό εργαστήριο για Συμβούλους Σχολικής Ζωής στο 17ο Γυμνάσιο Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment