PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Μαρτυρία Περιστεριώτη: Βρήκα τον κλέφτη μέσα στο σπίτι μου


Την τρομακτική εμπειρία που έζησε την προηγούμενη βδομάδα μεταφέρει ένας συμπολίτης μας μέσω μαρτυρίας στο PeristeriNews.gr.

Πρόκειται για ένα περιστατικό που συνέβη στην περιοχή του Μπουρναζίου όταν ένας συμπολίτης μας επιστρέφοντας στο σπίτι του έπιασε ένα κλέφτη επ’ αυτοφόρω.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του αναγνώστη πρόκειται για άνδρα περίπου 30-35 ετών και ύψος 1.70 που είχε εισβάλλει στο σπίτι του και όταν αντίκρισε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού εμφάνισε μαχαίρι προκειμένου να διαφύγει.

Ο συμπολίτης μας που έζησε αυτή την τρομακτική στιγμή προχώρησε στην αποκάλυψη του συμβάντος ώστε όλοι οι συνάνθρωποι μας να είναι υποψιασμένοι.

Πάντως το τελευταίο διάστημα συμβαίνουν συνεχώς όλο και περισσότερα συμβάντα με ληστείες σε δρόμους της πόλης κυρίως τις βραδινές ώρες όταν ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας.

Οι κακοποιοί εκμεταλλεύονται την ελάχιστη παρουσία κόσμου μετά τις 10 το βράδυ και επιτίθενται σε ανυποψίαστους συμπολίτες μας που επιστρέφουν από τις δουλειές τους αποσπώντας χρήματα και κινητά τηλέφωνα.

Δεν είναι λίγες και οι μαρτυρίες μικρών παιδιών που σε ώρες αιχμής έχουν πέσει θύματα τέτοιων επιθέσεων πολλές φορές και από νεαρούς μικρής ηλικίας.

Είναι απαραίτητη η αύξηση των περιπολιών για την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών σε μια δύσκολη περίοδο που και η καραντίνα οξύνει ακόμα περισσότερα το πρόβλημα της εγκληματικότητας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέμπη: Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Peristeri News

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Leave a Comment