PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Μανώλης Τσαγκιώτης: Έχω ήσυχη και καθαρή την συνείδηση μου


Ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου, Μανώλης Τσαγκιώτης, τοποθετήθηκε για τους λόγους αποχώρησής του από την παράταξη του Ανδρέα Παχατουρίδη.

Ο κ. Τσαγκιώτης ανέφερε σε επίσημη τοποθέτησή του ότι είχε παραιτηθεί από την παράταξη προτού γίνει δημοτική ομάδα ενώ τόνισε πως η παράταξη ξεπέρασε τις “κόκκινες γραμμές” του.

Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή του:

Mε αίσθημα απόλυτης ευθύνης και σεβασμό απέναντι στους συμπολίτες μου που με τίμησαν και με εξέλεξαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, θέλω να ξεκαθαρίσω προς κάθε κατεύθυνση τα εξής:
«Αν κάτι με χαρακτηρίζει θέλω να πιστεύω ότι είναι η ειλικρίνεια και η αλήθεια.
Η παραίτηση μου από τη δημοτική παράταξη «Με την Κοινωνία Μπροστά» πραγματοποιήθηκε τρεις μέρες πριν από το δημοσίευμα της 11ης Σεπτεμβρίου 2020 στο peristerinews.gr σύμφωνα με το οποίο τέθηκα εκτός δημοτικής ομάδας κατόπιν συνεδρίασης.
Από την 8η Σεπτεμβρίου 2020 είχα ήδη ενημερώσει επίσημα ότι θα συνεχίσω ως Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος γιατί στη ζωή μου έχω «κόκκινες γραμμές».
Ως εκ τούτου, ούτε οι «μεταγραφές» μου αρέσουν όταν ικανά στελέχη της παράταξης είναι αναξιοποίητα αλλά ούτε και μπορώ να απολύσω με τη ψήφο μου 14 συμβασιούχους που είχαν δικαίωμα ανανέωσης συνεργασίας.
Έχω ήσυχη και καθαρή την συνείδηση μου.
Είμαι παλαιότερος και από τους παλαιότερους καθώς για 20 ολόκληρα χρόνια στάθηκα δίπλα στην παράταξη και στον δήμαρχο προσωπικά με όλες τις ψυχικές και σωματικές δυνάμεις μου.
Εύχομαι υγεία και καλή δύναμη σε όλους».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment