PeristeriNews.gr
Πολιτική

Μανιτάκης: Αυτό είναι μπάχαλο, δεν είναι κινητικότητα


Για πρώτη φορά ο Αντώνης Μανιτάκης αναφέρεται ονομαστικά στους υπουργούς που δεν συνεργάστηκαν μαζί του στο θέμα της κινητικότητας.

Για πρώτη φορά ο Αντώνης Μανιτάκης αναφέρεται ονομαστικά στους υπουργούς που δεν συνεργάστηκαν μαζί του στο θέμα της κινητικότητας. Ο πρώην υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84» στοχοποιεί τις –τότε- πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων Εσωτερικών και Παιδείας για το θέμα της ανασυγκρότησης του δημοσίου.

«Το υπουργείο Εσωτερικών δεν είχε συνεργαστεί σχεδόν καθόλου, αλλά δεν ευθύνεται μόνο το υπουργείο. Ευθύνονται οι Δήμοι και οι Κοινότητες […]Στο επίπεδο της Παιδείας, είχαμε συνεργαστεί πολύ με τον υπουργό Παιδείας. Ήξερα από τους ελέγχους που έκανε η task force ότι είχαμε ένα πλεόνασμα ειδικοτήτων στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, γύρω στις 12.500. Η διαχείριση όμως αυτού του προσωπικού ήταν υπόθεση των υπουργών. Δεν ήταν δική μου… Δεν ξέρω ποιος φταίει, πάντως σας βεβαιώνω ότι είναι ανακριβές το ότι δεν κάναμε προεργασία για την κινητικότητα» ανέφερε ο Αντώνης Μανιτάκης περιγράφοντας με μελανά χρώματα τη συνεργασία του με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη και τον Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.

Παράλληλα, εξέφρασε τη δυσφορία του για τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιείται το σχέδιο της κινητικότητας στο δημόσιο χαρακτηρίζοντάς το ως «μπάχαλο», λέγοντας ότι «δεν είναι κινητικότητα αυτό. Δεν λέει παίρνω κάποιους υπαλλήλους –όπως το είχαμε σχεδιάσει- και τους πάω όπου υπάρχει ανάγκη. Ποια είναι η μελέτη που έγινε γι’ αυτό;».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment