PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Μάγκας Ατρόμητος και στην Τρίπολη! (video)



Μία ώρα ήταν αρκετή! Ο Ατρόμητος παίζοντας ποδόσφαιρο αξιώσεων για 60’, επιβλήθηκε στην Τρίπολη του Αστέρα 1-0 με νέα γκολάρα του Βασιλακάκη και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στους «8». Πήγε να βάλει στο ματς ο Μίρκοβιτς, αλητεία του Τόνσο που έριξε μπουνιά στον Βασιλακάκη.

Τι πρωτάθλημα, τι Κύπελλο… Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι δεν καταλαβαίνει τίποτα και συνεχίζει την προέλασή της, επικρατώντας και μέσα στην Τρίπολη του Αστέρα 1-0, χάρη στη νέα «ζωγραφιά» του Θόδωρου Βασιλακάκη.

Όλα τα λεφτά για τους Περιστεριώτες ήταν το α’ ημίχρονο, καθώς έκανε ό,τι ήθελε τον Αστέρα και από δική του επιπολαιότητα δεν καθάρισε την πρόκριση σε αυτό το διάστημα. Στο 9’ ο Τριανταφυλλόπουλος έδιωξε λανθασμένα την μπάλα με το κεφάλι προς τον άξονα και ο κεντρικός χαφ του Ατρόμητου με απευθείας βολέ νίκησε τον Αθανασιάδη ανοίγοντας το σκορ και το δρόμο της πρόκρισης.

Στο 21’ ο Βασιλακάκης έχασε μοναδική ευκαιρία, μάλλον επειδή ήταν πιο εύκολη φάση, όταν ο Ουάρντα έβγαλε τη σέντρα, εκείνος έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Αθανασιάδης έδειξε άψογα στοιχεία απομακρύνοντας την μπάλα, αν και είχε αντίθετη φορά στο σώμα του. Ενώ ο Ατρόμητος συνέχιζε να ελέγχει το ματς, στο 34’ ο Κιβρακίδης λανθασμένα υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Αθανασιάδης και πάλι είπε «όχι» σε εκπληκτική κεφαλιά του Χατζηισαΐα έξω από την περιοχή.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Μανιάς νικήθηκε σε φάση τετ-α-τετ από τον Μίρκοβιτς. Μέχρι το 60’ ο Ατρόμητος έχασε άλλες δύο ευκαιρίες με απευθείας εκτέλεση του Ουάρντα (56’) και με προβολή του Ρισβάνη (57’) με την μπάλα αργά και βασανιστικά δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Αθανασιάδη.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Μίρκοβιτς αποφάσισε για έναν ανεξήγητο λόγο να βάλει φωτιά στο ματς και παράλληλα τον Αστέρα μέσα σε ένα παιχνίδι που δεν του πήγαινε. Ο Σέρβος γκολκίπερ στο 60’ βγήκε χωρίς λόγο από την εστία για να διώξει σε πλάγιο, ο Αστέρας το εκτέλεσε γρήγορα, ο Μανιάς όμως δεν μπόρεσε να σημαδέψει εστία.

Ο τερματοφύλακας των Περιστεριωτών δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη, κάτι που είχαν αντιληφθεί και οι επιτιθέμενοι των Αρκάδων που γέμιζαν συνεχώς την μπάλα προς την περιοχή. Στο 62’ αφού η μπάλα έκανε βόλτα στη μικρή περιοχή, έφτασε στον Τσουκαλά και ο Μίρκοβιτς πήρε το ρίσκο να βγει πολύ μακριά από την εστία αποκρούοντας σε κόρνερ το πλασέ του κεντρικού χαφ των γηπεδούχων, ενώ στο 73’ πάλι σε σύγχυσή στην περιοχή από δική του κακή επέμβαση, ο Χατζηισαΐας έπεσε στα πόδια του Καλτσά απομακρύνοντας σε κόρνερ.

Στο 87’ ο πάντα ήρεμος Βασιλακάκης, έγινε έξαλλος τη στιγμή της αλλαγής του, αφού ο Τόνσο του έριξε γροθιά στην κοιλιά δευτερόλεπτα πριν, αλλά ο Βάτσιος και οι βοηθοί του δεν είδαν την κίνηση του Αργεντινού, που έπρεπε να τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος (55’ Ιγκόρ), Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Μαδίντα (46’ Τόνσο), Ισνάλδο (74’ Δουβίκας), Μανιάς.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης (87’ Κυριακίδης), Ντιγκινί (90’+6’ Μενσά), Ουάρντα (90’ Ούμπιδες).

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=XJpCucMS3AE&w=854&h=480]

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment