PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Μαφιόζικη ληστεία στο Περιστέρι – Το λευκό αυτοκίνητο που έπιασαν οι κάμερες


Οι έρευνες της Αστυνομίας έχουν επικεντρωθεί στη μαφιόζικη ληστεία στο Περιστέρι με τις κάμερες των καταστημάτων να έχουν πιάσει ένα λευκό αυτοκίνητο.

Είναι λίγο μετά τα μεσάνυχτα και η αστυνομία ξεχύνεται στο κυνήγι για αυτό το λευκό αυτοκίνητο. Έχει προηγηθεί ληστεία θρίλερ στην οδό Θηβών στο Περιστέρι.

«Τέσσερα, πέντε, θηρία ήτανε, δεν μπορείς να φανταστείς. Έγινε σε δύο – τρία λεπτά όλη αυτή η διαδικασία. Σπάνε την πόρτα, μπαίνουνε μέσα, μας λένε αστυνομία – αστυνομία. Του λέω τι αστυνομία; Ξυπνάω εκείνη την ώρα, με απειλεί με το όπλο, τη γυναίκα μου με το όπλο και βάζει ένας την βαριοπούλα σπάει ένα τέτοιο που ήξερε ότι είχαμε ένα μικρό χρηματοκιβώτιο, το πήραν και φύγαν.»

Η περιγραφή του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος σοκάρει, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, εδώ στο σπίτι του στο Περιστέρι εισβάλουν οι κακοποιοί. Γκρεμίζουν την πόρτα με βαριοπούλα. Κρατάνε όπλα και τον απειλούν.

«Μπήκανε μες στο σπίτι, τέσσερα άτομα μπήκανε μέσα, σπάσανε την πόρτα, μπήκαν με όπλα, μας απειλήσανε και πήρανε ένα χρηματικό ποσό που είχαμε. Μπήκανε μέσα και μετά λέγανε «αστυνομία», «αστυνομία», και φωνάζανε και καλά για να μην αντιδράσουμε. «Μην κουνηθείτε, αστυνομία μην κουνηθείτε» για να μην αντιδράσουμε μάλλον , να μην ακούσουν οι υπόλοιποι ένοικοι.»

Μόλις συνέρχεται καλεί την αστυνομία που σπεύδει. Οι κάμερες στην περιοχή καταγράφουν ένα ύποπτο λευκό όχημα να φευγει με ταχύτητα. Ο σοκαρισμένος κομμωτής περιγράφει στην αστυνομία όσα έγιναν με κινηματογραφική ταχύτητα.

«Δεν έχουμε, μία μικρή επιχείρηση έχουμε, δεν έχουμε τίποτα τρελά χρήματα να πεις ότι ήτανε, ήμασταν τίποτα πλούσιοι. Δεν μας χτυπήσαν μας απειλούσαν με τα όπλα να μην κουνηθούμε, εμένα και την γυναίκα μου, και μέσα σε δευτερόλεπτα, είχαμε ένα μικρό χρηματοκιβώτιο, το σπάσανε και φύγαν και το πήραν αυτό. Ξέρανε, ξέρανε, κατευθείαν.»

Όσοι ώρα οι ληστές με τα μακρύκανα όπλα, πιθανόν καλάσνικοφ τον κρατούσαν ακίνητο ο ίδιος σκεφτόταν τον γιό του και ευχόταν να μην αφήσουν και νεκρό πίσω τους οι κακοποιοι.

Ο όροφος έχει τρία διαμερίσματα έμενε δίπλα, μόνος του μένει. 23 χρονών τώρα θα αντιδρούσε, θα γινότανε…θα όρμαγε, θα τον χτυπάγανε, με καραμπίνες μπήκανε, με μικρά όπλα, ήτανε δηλαδή για να κάνουνε κακό.

Ο ίδιος χαίρεται που γλίτωσε την ζωή του παιδιού του από τους οπλισμένους κακοποιούς που παρά το lockdown και την παρουσία της αστυνομίας δεν δίστασαν να κινηθούν μέσα στην Θηβών με τα όπλα στα χέρια.

Πού στρέφονται οι έρευνες

Συμφωνα με τους αξιωματικούς της Ασφάλεις δυτικής Αττικής που ερευνούν την υπόθεση, δεν υπάρχουν εμφανή σημάδια παραβίασης της πόρτας.

Οι δράστες εκτιμάται πως είχαν με κάποιο τρόπο πληροφορίες για  την ύπαρξη χρηματοκιβωτίου στο σπίτι. Κάτι που ανέφερε και το ίδιο το θύμα της άγριας ληστείας.

Μία εκτίμηση είναι ότι οι ληστές είναι από το ευρύτερο περιβάλλον του ζευγαριού.

Οι αρχές αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας προκειμένου να βρεθεί το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών δεδομένου ότι έγινε πάνω σε πολύ κεντρικό δρόμο της Αθήνας.

ΠΗΓΗ: megatv

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Χωρίς μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ την Τετάρτη

Peristeri News

Παραλύει την Τετάρτη η χώρα – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Peristeri News

Leave a Comment