PeristeriNews.gr
Lifestyle

Μάχη με την υγεία του δίνει ο Σπύρος Φωκάς


Συνεχίζει να δίνει μάχη με την υγεία του ο Σπύρος Φωκάς, ο οποίος νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Μαγούλα. Ο αγαπημένος ηθοποιός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα από το καλοκαίρι.

Από το πλευρό του δεν φεύγει ούτε στιγμή το στήριγμα του σε όλα, η αγαπημένη του σύζυγος Λίλιαν Φωκά αλλά και η κόρη της Κωνσταντίνα Φωκά, η οποία ταξιδεύει από το εξωτερικό όπου ζει για να τον επισκέφθεται.

Φανερά αδυνατισμένος, μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο, ο σπουδαίος ηθοποιός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας, όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας.

Στο προφίλ της συζύγου του στο facebook, υπάρχει μία φωτογραφία από το κρεβάτι του θεραπευτηρίου.

Ο Σπύρος Φωκάς εδώ και μερικές ημέρες έθεσε εαυτόν σε πλήρη αφωνία, με αποτέλεσμα να επικοινωνεί με τη Λίλιαν Φωκά με νοήματα. Όπως είναι λογικό, εκείνη ανησυχεί.

Σύμφωνα με τη Λίλιαν Φωκά, τα έξοδα του κέντρου αποκατάστασης καλύπτει γνωστός εφοπλιστής, λόγω της μεγάλης αγάπης που του έχει.

Τα προβλήματα υγείας του Σπύρου Φωκά άρχισαν πριν από τρία χρόνια, όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο της Κορίνθου και από εκεί να μεταφερθεί στην Αθήνα. Έκτοτε τα πολλαπλά θέματα που προέκυψαν, καθώς και η πυρκαγιά στο Λουτράκι, τον ανάγκασαν να αναζητήσει κέντρο αποκατάστασης, με σκοπό να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment