PeristeriNews.gr
Διεθνή

Μαχαίρωσε τέσσερις ανθρώπους σε εκκλησία στις ΗΠΑ (v)


Η λειτουργία σε εκκλησία του Νέου Μεξικό στις Ηνωμένες Πολιτείες μόλις είχε τελειώσει και η χορωδία μόλις είχε ξεκινήσει να ψέλνει τους τελευταίους ύμνους, όταν συνέβη κάτι αναπάντεχο.

Η λειτουργία σε εκκλησία του Νέου Μεξικό στις Ηνωμένες Πολιτείες μόλις είχε τελειώσει και η χορωδία μόλις είχε ξεκινήσει να ψέλνει τους τελευταίους ύμνους, όταν συνέβη κάτι αναπάντεχο. Ένας 24χρονος πήδηξε αρκετά στασίδια και επιτέθηκε στους ψάλτες με μαχαίρι. Ο δράστης πρόλαβε και μαχαίρωσε τέσσερα μέλη της χορωδίας, προτού οι παρευρισκόμενοι τον σταματήσουν. Οι ενορίτες τον ακινητοποίησαν μέχρι να φτάσουν στην εκκλησία άνδρες της Αστυνομίας, όταν και συνελήφθη.

Μία αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο CNN: «Είδα ένα άνδρα με ένα πολύ τρομακτικό πρόσωπο, ιδιαίτερα εκνευρισμένο. Κρατούσε ένα μαχαίρι στο χέρι του και επιτέθηκε αρχικά σε έναν από τους ψάλτες. Όταν ένας δεύτερος ψάλτης προσπάθησε να τον σταματήσει, τον μαχαίρωσε και αυτόν». Ο Τζέραλντ Μαντρίντ, ο βασικός ψάλτης που ο 24χρονος του επιτέθηκε πρώτος, δήλωσε πως μαχαιρώθηκε πέντε φορές στην πλάτη. Ο δράστης αντιμετωπίζει πολλές κατηγορίες, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως δεν ήταν μέλος της εκκλησίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Η κηδεία του Αλεξέι Ναβάλνι θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου στη Μόσχα

Peristeri News

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Leave a Comment