PeristeriNews.gr
Πολιτική

Μ. Βορίδης: Νέμεσις για όσα έπραξε ο ΣΥΡΙΖΑ ο προϋπολογισμός του 2016


Η Ν.Δ. δεν θα συναινέσει στην υπονόμευση του ιδιωτικού τομέα, ανέφερε ο βουλευτής του κόμματος, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2016.

«Σε τι ακριβώς τη ζητάτε;», διερωτήθηκε ο Μ. Βορίδης αναφερόμενος στην συναίνεση και συνέχισε: «Στις ιδιωτικοποιήσεις; Σας τη δώσαμε. Στη δημοσιονομική προσαρμογή; Είμαστε σύμφωνοι επί της αρχής. Στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών; Σας τη δώσαμε. Αν, όμως, ζητάτε τη συναίνεση, ώστε εσείς να υπονομεύετε τον ιδιωτικό τομέα, να τον υπεροφορολογείτε, να τσακίζετε το μόνο όχημα επενδύσεων και ανάπτυξης που έχουμε και εν συνεχεία να ξανακάνουμε την ίδια συζήτηση και τον ίδιο κύκλο, τότε νομίζω ότι πρέπει να κοιτάξετε αλλού στην Αίθουσα, αν θα βρείτε κανένα, γιατί φοβάμαι ότι σε αυτό θα είστε μόνοι σας».

Ο βουλευτής της Ν.Δ. σημείωσε ακόμη ότι ο προϋπολογισμός που καταθέτει η κυβέρνηση «είναι το επαγόμενο κακό για όσα κακά» έχει πράξει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι η νέμεσις για όσα έπραξε ο ΣΥΡΙΖΑ και όσα είπε το αμέσως προηγούμενο διάστημα», υποστήριξε ο κ. Βορίδης και πρόσθεσε: «Για εμάς είναι από τις μεγάλες χαρές το να σας βλέπουμε σε αυτή την κατάσταση. Είναι ένα είδος ανταποδόσεως για αυτά που περάσαμε πέντε χρόνια».

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment