PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Λύτρωση στο 90′ με Βασιλείου


Ακόμα ένα τρίποντο με… buzzer beater πανηγύρισε ο Ατρόμητος που με γκολ του Βασιλείου στο 91′, επικράτησε του Ηρακλή (1-0) και έφτασε στην 4η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο στις θέσεις κοντά στην πεντάδα.

Παίζοντας με τους ίδιους 11 όπως στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο είχε προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, δεν μπόρεσε να απειλήσει επί της ουσίας στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα από το 20′ έως τη λήξη του α’ μέρους, λίγο έλειψε να μείνει πίσω στο σκορ, με τον Κούρο στο 36′ να πιάνει ένα δυνατό σουτ να καταλήγει στο δοκάρι.

Στο β’ μέρος ο Ατρόμητος άρχισε να ισορροπεί και με το που ο Πορτογάλος τεχνικός έριξε στο ματς τους Ντιγκινί και Λε Ταλέκ στο 61′ και το 72′ αντίστοιχα, το γήπεδο άρχισε να γέρνει προς την εστία του Ηρακλή που πλέον έδειχνε συμβιβασμένος με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 53′ ο Μανιάτης από φάουλ του Τόνσο έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ, ενώ στο 71′ ο Ντιγκινί από τη μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να πλασάρει εύστοχα τον Γιαννίκογλου σε μια φάση που ήταν σίγουρο γκολ.

Στο 75′ ο Πλατέλλας που έκανε τα πάντα στο γήπεδο, σύγκλινε προς τον άξονα από τα δεξιά, έκανε και το σουτ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και κατέληξε άουτ ενώ στο 82′ ήταν η σειρά του Λε Ταλέκ να νικηθεί από τον γκολκίπερ του Ηρακλή.

Η λύτρωση για τον Ατρόμητο ήρθε στο 91′, όταν ο Πλατέλλας εκμεταλλεύτηκε τη λανθασμένη εκτίμηση του Κούρου, μπήκε στην περιοχή και πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Βασιλείου που από κοντά πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ατρόμητου.

Ατρόμητος (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοβ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης, Ούμπιδες, Μανιάτης, Πλατέλλας, Τόνσο (72′ Λε Ταλέκ), Λημνιός (61′ Ντιγκινί), Ντάουντα (85′ Βασιλείου)

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Μπάγκα, Κοντοές, Κυριακίδης

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Γιαννίκογλου, Αργυρόπουλος, Τζανετόπουλος, Ρούσσος, Κούρος, Δώνης, Ιντζόγλου, Μοντέιρο (79′ Σαραμαντάς), Λεοζίνιο, Πασάς (59′ Γροντής), Περόνε (89′ Μπαστακός)

Στον πάγκο: Γιούδας, Ηλιάδης, Αγγελόπουλος, Καραγκούνης

Διαιτητής: Ευάγγελος Κιοτζένης. Βοηθοί: Ιωάννης Κοντιζάς, Σπυρίδων Βασιλόπουλος Τέταρτος Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Leave a Comment