PeristeriNews.gr
Πολιτική

Λυκούδης: Να μείνει ο Κουβέλης αν ηγηθεί πλήρους αναπροσανατολισμού της ΔΗΜΑΡ


Η ΔΗΜΑΡ κατέρρευσε γιατί όλο το τελευταίο διάστημα ακολούθησε αποτυχημένες πολιτικές, δήλωσε ο βουλευτής Επικρατείας της Δημοκρατικής Αριστεράς και πρώην γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Η ΔΗΜΑΡ κατέρρευσε γιατί όλο το τελευταίο διάστημα ακολούθησε αποτυχημένες πολιτικές, δήλωσε ο βουλευτής Επικρατείας της Δημοκρατικής Αριστεράς και πρώην γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Σπύρος Λυκούδης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί του Σαββάτου.

Ο κ. Λυκούδης κάλεσε σε πλήρη αναπροσανατολισμό του κόμματος με κατεύθυνση την ανασύνταξη «του μεγάλου χώρου της δημοκρατικής παράταξης, της Κεντροαριστεράς», ενώ σημείωσε ότι ο Φώτης Κουβέλης μπορεί να παραμείνει πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, αρκεί να ηγηθεί σε αυτή την αλλαγή πολιτικής.

Δεν απέρριψε παράλληλα μια μελλοντική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ωστόσο ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο μετά την ανασυγκρότηση του χώρου της «μεγάλης Κεντροαριστεράς».

«Η ίδια η ζωή δείχνει άλλο δρόμο σε σχέση με αυτόν που ακολουθούσε ως χτες η ΔΗΜΑΡ», πρόσθεσε ο κ. Λυκούδης, ο οποίος τοποθετήθηκε σαφώς υπέρ του διαλόγου με την Ελιά και το Ποτάμι.

«Η πολιτική που ακολουθήσαμε μας έφερε στο πάτωμα», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε ότι η ΔΗΜΑΡ θα πρέπει να προσπαθήσει να συμβάλει στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή τον Μάρτιο του 2015.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment